slika
1 od 1

4 IK Maska za spavanje sa Bluetooth slusalicama

2.700 dinFiksno

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Helena
Član od 10.08.2023.
?️Maska za spavanje sa Bluetooth slusalicama-Maska za spavanjeBluetooth maska za spavanje sa ugrađenim slušalicama i mikrofonomKarakteristike: Napravljena je od meke i udobne memorijske pene odvaja vas od svetala i glasa pomaže vam da se opustite u muzici i savršeno spavate. Najbolji poklon za porodicu ili prijatelje sa izvrsnom ambalažom. Ugrađeni visokokvalitetni zvučnici i mikrofon. Ugrađena punjiva baterija od 200 mAh napajanje USB punjenjem. Radi sa bilo kojim uređajem koji podržava Bluetooth. Uživajte u oko 9-10 sati vrhunskog kvaliteta reprodukcije / razgovora (potpuno se napuni za oko 2 sata). Savršeno za putovanje avionom opuštanje meditaciju nesanicu. ✅Poručivanje se vrši u inbox slanjem sledećih podataka : -IME I PREZIME-GRAD/MESTO I POSTANSKI BROJ-ULICA I BROJ-BROJ TELEFONADostava se vrši u roku od 1-3 radna dana od dana slanja paketa, plaćanje je pouzećemPoštarina je do 400 dinara p. s
ID Oglasa: #165645445
Informacije
Roba isključivo salje dobavljaci, nema licno preuzimanje. Proizvodi se uglavnom šalju : Aks i Beks  službom, ptt zavisi od težine paketa Šta može da se šalje Postexpresom ili kao CC paket, ja napišem. Na sve aparate, uređaje imate radnu garanciju. Rok za reklamaciju 2 dana uz obavezan snimak.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.