slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

6 u 1 Ultrazvucna Kavitacija + Lipolaseri + Obuka gratis

700 €Fiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
455
14
pre 11 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Sp
Član od 17.06.2022.
Svi oglasi

Poseduje dve sonde za lice, 3 za telo i ukupno 8 lipo lasera.

Njihovim delovanjem se postižu sledeći efekti:

razgradnja masnih ćelija,

odvajanje i rastvaranje masti,

smanjivanje masnih elemenata,

poboljšanje kvaliteta protoka i cirkulacije tkiva,

zatezanje lica, vrata i dekoltea.

.

Aparat ima ekran osetljiv na dodir pomoću koga se podešava vreme trajanja tretmana intenzitet. Aparat nudi mogućnost manuelnog podešavanja prema svakom klijentu.

Pored toga, jedna od prednosti aparata je što ima mogućnost led terapije crvenim svetlom.

Ultrazvučna kavitacija je metoda parcijalnog uklanjanja masnih naslaga i celulita ultrazvukom bez opasnosti od oštećenja vaskularnog sistema. To je neinvazivna i bezbolna terapija koja omogućava brzo, sigurno i efikasno preoblikovanje tela.

Radiotalasni lifting za telo deluje na površinski sloj kože i masnoća se pretvara u sitne kapi koje se lako eliminišu iz organizma. Radiotalasni vakum odiže deo epidermisa od potkožnog masnog tkiva, povećava prokrvljenost i time utiče na redukciju masnih naslaga. Pored toga, redukuje celulit, vraća tonus tkivu, podiže zadnjicu i oblikuje telo.

Lipo laser je inovacija u laserskoj tehnologiji koju još nazivaju i ‘liposukcijom’ bez hirurškog zahvata. Koristi najbrži, jednostavan i siguran način smanjivanja tvrdokornih masnih naslaga. Prednost Lipo lasera jeste što smanjuje problematična mesta na telu kao što su labava koža na stomaku, viseća koža na rukama i bedrima u samo nekoliko tretmana.

ID Oglasa: #154477654
Informacije

Postovani, mozete nas kontaktirati putem Vibera, Whats App-a. Odgovaramo na vase poruke u najkracem mogucem roku. ‪+381 63 1796728‬

Sp Oprema♥️

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.