slika
slika
slika
slika
1 od 4

Aparat za čišćenje ušiju

800 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
15
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Aparat za čišćenje ušiju ima jedinstveni dizajn – uklonite ušni vosak na lakši i sigurniji način od običnog pamučnog ili metalnog brisa spiralnog dizajna. Samo uklonite ušni vosak zavrtnjem drške kako strelica usmerava. Mekani materijal – Napravljen je od mekog silikonskog sredstva za čišćenje ušiju, mekši je od bilo kog drugog sličnog proizvoda na tržištu, omogućavajući vam uklanjanje ušne masti različitih ušnih rupa bez povređivanja. Sigurno sredstvo za uklanjanje ušne masti – Sredstvo za uklanjanje ušnog voska ima spiralnu glavu, dolazi do dela koji vas svrbi i sadrži bezbednu medicinsku silikonsku glavu u obliku heliksa. Jednostavan za upotrebu – Samo ga lagano gurnite u ušni kanal i lagano zavrnite, a zatim ćete lako ukloniti ušni vosak. Aparat za čišćenje ušiju – Karakteristike: – 16 silikonskih nastavaka – Drška za montiranje – Kutija za skladištenje

ID Oglasa: #165883958
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.