slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Aparat za pravljenje spiralnih kikica

1.899 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
14
2
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan online
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Osvežite svoj izgled i eksperimentišite sa stilom kod kuće uz naš Aparat za lako pravljenje spiralnih kikica! Više ne morate da idete kod frizera kako biste postigli precizno i jednako ispletene kikice - sada to možete postići sami, uz ovaj praktični profesionalni aparat.

Precizno pletenje - Aparat za lako pravljenje spiralnih kikica omogućava vam da postignete profesionalno ispleten izgled, bez obzira na vaše frizerske veštine. Ovaj uređaj čini proces pletenja kikica bržim, lakšim i preciznijim.

Bez oštećenja - Profesionalni aparat pažljivo tretira vašu kosu, ne čupajući je i ne uzrokujući oštećenja ili zamrsivanje. Sada možete eksperimentisati s različitim stilovima kikica bez straha od oštećenja kose.

Laka upotreba - Samo odvojite pramen kose koji želite isplesti i stavite ga u aparat za pletenje kikica. U samo nekoliko klikova, vaša kosa će biti savršeno ispletena, omogućavajući vam da brzo postignete željeni izgled.

Za sve tipove kose - Praktični uređaj za pletenje kikica može se koristiti bez obzira na gustinu i strukturu vaše kose. Bez obzira imate li tanku, gustu, ravnu ili kovrdžavu kosu, ovaj aparat će vam omogućiti da postignete spiralne kikice koje će izgledati sjajno.

Investirajte u svoju frizersku slobodu s našim profesionalnim aparatom za kikice. Naručite ga odmah i otkrijte koliko je jednostavno postići savršen izgled kod kuće!

Karakteristike:  

  • Aparat za pravljenje spiralnih kikica
  • Idealan za brzo pravljenje frizure
  • Može da se koristi za sve tipove kose, kao i za sve dužine
  • Vrlo je jednostavan za upotrebu, dva pramena stavljate u određeni deo aparat i to je sve
ID Oglasa: #162433826
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.