slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Aparat za tretman koze lica / Facial Steamer

2.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
26
2
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Branislav 065/823-60-50 Ns online
Član od 13.06.2014.
Svi oglasi

【Profesionalna nega kože】 VOUM parna mašina je praktična i efikasna jonska parna mašina; otvara pore kako bi omogućio bolje prodiranje, ali takođe može smanjiti akne i mitesere, oslabiti pigmentirana područja i očistiti zagušenje sinusa. A Varm Mist može prirodno dubinsko očistiti kožu, poboljšati cirkulaciju krvi i sprečiti znake starenja
【ODJELO ZA SVE TIPOVE KOŽE】 - Ova kućna sauna SPA aparat za paru za lice je pogodan za sve tipove kože, masnu kožu parite 15-20 minuta, suvu kožu 20 minuta. Ovaj aparat za paru se može koristiti za smirivanje suve kože. Grube, velike pore, tamni ten, sjajno lice, nedostatak elastičnosti, pigmentne mrlje od akni i fine linije na licu. Dobro za kancelarijske radnike, često kasno budni, stres, osetljiva koža, može se koristiti i za starije osobe, decu i muškarce

 


Pogodno za tipove kože
VOUM Spa tretman parom za lice pogodan za tipove kože (suva, masna, neutralna), može se koristiti za razblaživanje finih bora, odlaganje starenja, sprečavanje dosadne kože, uklanjanje masnoće i protiv akni, hidratantna krema za kožu, čišćenje lica, dubinska hidratacija i prečišćavanje za vaše lice.

Dobro za olakšanje sinusa i opuštanje očiju
Topla maglica naših aparata za paru za lice može prirodno pomoći kod problema sa sinusima, osećaćete se bolje kada ga koristite jednom dnevno. Štaviše, kada se osećate umorno od očiju, naš aparat za parenje vam omogućava da uživate u banji za oči, na neko vreme možete da zaboravite na stres dana.

Uživajte u svom SPA centru kod kuće
Sa našim raspršivačem za lice, možete brzo obezbediti dovoljno vlage svom licu, učiniti vaše lice glatkim. Takođe možete imati svoj poseban SPA ako dodate neka eterična ulja.

 

 

 

 

P42

ID Oglasa: #159087138
Informacije
Moju kompletnu ponudu mozete pogledati jednim klikom na:    SVI OGLASI
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.