slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Bio-senzorska narukvica protiv hrkanja NOVO

1.300 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
68
1
pre 14 dana
Odgovara na 7% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Zoran
Član od 24.07.2012.
kp izlog

Opis proizvoda:

 

  • UREĐAJ PROTIV HRKANJA - Smanjite hrkanje dok spavate i poboljšajte kvalitet sna.
  •  Sat ima naučno dizajniran bio-senzor koji detektuje kada korisnik hrče.
  •  Kada se detektuju tri uzastopna glasna hrkanja, ona šalje veoma blag električni talas do hrkača, ova vrsta svetlosne stimulacije ne budi hrkača, već ga čini da se refleksno zaustavi, kao da ga partner gurne.
  • SAT PROTIV HRKANJA - Narukvica je dizajnirana da pruži maksimalnu udobnost i udobnost bilo kada i bilo gde.  Narukvica je silikonska i može se prilagoditi različitim veličinama.
  • SAT PROTIV HRKANJA AKUPUNKTURA PRSTEN PROTIV HRKANJA - Kada se detektuju tri uzastopna glasna hrkanja, on šalje veoma blag električni talas do hrkača, ova vrsta svetlosne stimulacije ne budi hrkača, već čini da hrkanje refleksno zaustavlja.

REŠENJE PROTIV HRKANJA, UREĐAJ PROTIV HRKANJA: Uglađen puls bez ometanja normalnog sna. Ne utiče ako se neko dugme pritisne tokom spavanja.
 NARUKVICA PROTIV HRKANJA: Moderan dizajn u obliku sata. Kompaktna veličina za lako skladištenje i prenosivost.
REŠENJE ZA HRKANJE MUŠKARCI: Automatski otkriva hrkanje, emituje nežan puls i sprečava korisnika da hrče. Smanjuje učestalost i intenzitet hrkanja.
REŠENJE ZA HRKANJE : Ručni sat koji se razlikuje od drugih kaiš za bradu i nastavak za usta, lakši je za upotrebu i ne zateže, dišete slobodnije. omogućavajući drugima da zaspu sa vama.

 Anti-snap uređaj je senzor koji može da otkrije  hrkanje, i poboljša kvalitet vašeg sna i osećate se drugačije uz Snore Stopper.


Paket uključuje:


1 * Aparat protiv hrkanja
1 * Narukvica
1 * Provodni gel
1 * Odvijač  

 

PS. Provera dostupnosti artikla na 060/556-557-4.    

ID Oglasa: #158976721
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.