slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

HOPOSO Vakum za uklanjanje mitesera-pore lica!

15 €

Niš
Kao novo - nekorišćeno
74
0
juče
Odgovara na 6% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Pavle 060 622 0050
Član od 27.12.2009.

Na prodaju HOPOSO Vakum za uklanjanje mitesera-pore lica sa slike.

  • 【MULTIFUNKCIONALNA NEGA KOŽE 2022. 】 Nadograđeno profesionalno sredstvo za čišćenje pora rešava različite probleme kože, pomaže svima koji žele suzbiti grube pore, piling mrtve kože, ukloniti mitesere, smanjiti masnoću, podmladiti kožu. Odličan izbor poklona za rođendan.
  • 【PUNJIVO I PRENOSNO】Ugrađena punjiva baterija osigurava da nikada ne morate brinuti o kupovini novih baterija.  Kada se potpuno napuni, usisivač za čišćenje pora može trajati 150 minuta.  Zbog svog slatkog delikatnog dizajna, lako ga možete poneti sa sobom dok putujete i koristiti gde god želite.
  • 【DOSTUPNO ZA RAZNE TIPOVE KOŽE】Usisivač za mitesere ima različite funkcionalne glave i 5 poboljšanih podesivih jačina, što ga čini pogodnim za različite tipove kože. Možete odabrati najprikladniju snagu usisavanja kako biste postigli najudobnije čišćenje.  Ljudima koji imaju osjetljivu kožu svideće se i ovaj mali aparat za uljepšavanje.
  • Moze licno preuzimanje ili slanje brzom postom.
ID Oglasa: #143536459
Informacije
Zbog obaveza i posla a radi brzeg odgovora kontakt putem Poziva ili SMS-a . Dodatne slike ili video klip proizvoda mogu poslati na Viber!

 

Svu moju robu mozete pogledati, probati i preuzeti licno na adresi !

 

Clanovima sa negativnom ocenom saljem robu posle uplate!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.