slika
slika
1 od 2

Longeta za čukljeve

600 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Longeta za ispravljanje čukljeva Ortopedsko pomagalo koje se koristi u preventivi i terapiji deformiteta stopala poznatog kao Hallux Valgus (čukljevi). Pakovanje sadrži 2 longete sa potrebnim dodacima. Udobna – zahvaljujući prikladno dimenzionisanim umetcima od pene koji štite kritičnu oblast palca i područje otoka Dve podesive čičak trake dozvoljavaju precizno podešavanje momenata rada poluge Sprečava bolove u čukljevima, njihov rast i krivljenje palčeva Njenim korišćenjem postiže se ispravljanje iščašenog zgloba i postepeno vraćanje palca u pravilan, prirodan položaj Omogućava vraćanje prirodnog oblika stopala bez bolnih, zahtevnih i komplikovanih procedura Koristi se u toku noći Umetak je napravljen od pene u skladu sa anatomijom stopala Pakovanje sadrži 2 longete sa potrebnim dodacima. Način upotrebe: Otpustiti kaiš, navući longetu preko palca tako da se prednji deo nalazi unutar palca dok mekim materijalom postavljeni deo pokriva čukalj. Zategnuti kaiš od spoljašnje strane stopala preko donjeg dela stopala i zakačiti za kuku. Podesiti kaiš tako da vrši blagi pritisak na palac.

ID Oglasa: #165883830
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.