slika
slika
slika
slika
1 od 4

Lupa za glavu KOZMETICARSKA lupa za glavu lupa lupa lupa

1.403 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
827
26
pre 12 dana
Odgovara na 0% poruka.
Malimirko064/22-40-550 online
Član od 13.12.2008.
kp izlog

LUPA za glavu sa svetlom model 1403 potpuno nov model za 2024 godinu u odnosu na stari model koji nema drzac na nosu . Ovaj model mnogo stabilnije stoji na glavi bas zbog tog drzaca na nosu i mnogo je opustenije raditi sa njim jer je sama konstrukcija mnogo stabilnija na glavi .
Dobijate 5 razlicitih uvelicavajucih lupa koje montirate na nosac . Na nosacu mozete u isto vreme da stavite 2 razlicita uvelicavajuca dela , ako imate potrebu za brzom promenom jedan deo mozete podici i gledati samo kroz jedan . Na taj nacin mozete brzo bez zamene uvelicavajuceg dela da promenite velicinu uvelicavanja . Uvelicavajuce lupe su 1x 1,5x 2x 2,5x i 3,5x tako da mozete uz kombinaciju recimo 2,5x i 3,5x dobiti 6x uvelicanje .
Svetlo radi na tri male baterije R3 ili AAA oznake

 

Preporuka za kozmeticare , filateliste , elektronicare i sve ostale koji imaju potrebu u radu da koriste lupu sa ovim modelom ce biti zadovoljni .  

U mojim predmetima imate veliki izbor lupa za glavu i ukoliko ne mozete da se odlucite ili imate pitanja pozovite na 064/22 40 550

Ukoliko zelite da narucite posaljite u poruci
IME I PREZIME (ako je adresa na poslu i naziv firme u zagradi)
Ulicu i broj (broj stana obavezno ako ima)
Poštanski broj i Mesto
Broj telefona da bi vas kurir lakse dobio  

ID Oglasa: #137441651
Informacije

Zbog obaveza na poslu nestizem uvek da budem pored racunara i odgovorim na poruke pozovite slobodno u vezi pitanja koja imate ako neodgovorim brzo . Hvala

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.