slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

OCOOPA grejac za ruke 10000mAh, 15h trajanje baterije

3.000 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
101
7
danas
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marko
Član od 27.02.2014.
Svi oglasi

【Produženo trajanje baterije】 Recite zbogom grejačima za ruke za jednokratnu upotrebu! OCOOPA-in napredni grejač za ruke nudi produženo vreme grejanja od 15 sati uz umirujući dodir. Doživite brzu dvostranu toplotu za samo 3 sekunde. Savršeno za aktivnosti na otvorenom kao što su lov, kampovanje i golf.

 

【Inteligentno grejanje】 Ostanite zaduženi za svoju toplinu uz pametno upravljanje temperaturom. Birajte između tri podesiva nivoa (35° C do 55° C / 95-131° F). Visoka, srednja i niska podešavanja obezbeđuju 8, 12 i 15 sati grejanja.

 

【Izdržljiv i bezbedan】 Za razliku od konvencionalnih grejača, ovaj model se može pohvaliti Teslinom baterijom za višekratnu upotrebu zajedno sa višestrukim sigurnosnim slojevima. Budite zaštićeni od prenapona, prekomernog punjenja, prekomerne struje i kratkih spojeva.

 

【Dodatna rezervna snaga】 Više od samo zagrevanja, pretvara se u banku za napajanje, puni iPhone i Android uređaje. Kompatibilan sa USB tipom C, USB izlazom i mikro-USB portovima, sve u kompaktnom dizajnu pogodnom za putovanja.

ID Oglasa: #161934233
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.