slika
slika
slika
slika
1 od 4

Presoterapija greje do 80stepeni 6 kontrola rada.

850 €Fiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
618
24
pre 11 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Sp
Član od 17.06.2022.
Svi oglasi

Tretmanima presoterapije se može znatno smanjiti ili eliminisati problem sa poremećajem cirkulacije i simptomima kao što su umorne, otečene i teške noge.

Takođe pospešuje eliminaciju toksina i štetnih materija iz organizma, masti i tekućina koje uzrokuju celulit. Obnavlja elastičnost kože, povećavajući protok kiseonika u telesna tkiva i pomaže im da se brže regenerišu. Može pomoći kod probavnih i problema sa hipertenzijom. Metoda rada ovim aparatom nema neželjena dejstva, vrlo je prijatna i bezbedna.

REŽIM RADA: 220-240 V, 50/60 Hz

SNAGA: 600 W

KONTROLA TEMPERATURE 35-80oC po segmentima.

DIGITALNI TAJMER APARAT IMA MOGUĆNOST MANUELNOG ODABIRA PROGRAMA PRITISKA, PODEŠAVANJE NJEGOVE JAČINE I SEGMENTA NA KOJI ŽELIMO DA DELUJE (SVI SEGMENTI ODJENOM-CELO TELO, ILI SVAKI ZASEBNO).

REŽIMI PRITISKA: 6 programa za različite indikacije

JAČINA PRITISKA: 7 nivoa jačine

DIGITALNA KONTROLNA JEDINICA.

MOZETE NAS KONTAKTIRATI PUTEM WHATS-APP aplikacije!

Vasa SP oprema!

ID Oglasa: #149374992
Informacije

Postovani, mozete nas kontaktirati putem Vibera, Whats App-a. Odgovaramo na vase poruke u najkracem mogucem roku. ‪+381 63 1796728‬

Sp Oprema♥️

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.