slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Roll-On grejač voska za mašinu za depilaciju sa valjkom NOVO

3.980 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
2
0
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svastoteka
Član od 29.09.2018.
Svi oglasi

* Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. 14 

* Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite.   

* Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

 

Roll-On grejač voska, topli električni grejač voska, mašina za depilaciju sa valjkom za depilaciju depilacijom, električni za depilator (03)


ABS materijal je ekološki, bezbedan, bez mirisa, netoksičan i bezopasan. Providni prozor je koristan za posmatranje stanja voska u posudi bez otvaranja. Prenosiva veličina je savršena za pokretnu lepotu.
Uklanjanje neželjenih dlačica sa šake, stopala, laktova, ruku, nogu, pazuha i bikini linije na lak, brz i udoban način bez iritacije ili oštećenja kože
Zalepite voštani papir na kožu iz pravca ravnomerno i čvrsto pritiskanjem više puta. Brzo povucite voštani papir iz obrnutog smera, možete koristiti voštani papir 1 do 3 puta da uklonite vosak i dlačice. Očistite kožu
Zagrejte kertridž sa voskom tako da postane tečan oko 20 minuta uopšte. Pokrenite poklopac. Gurnite glavu mašine po koži ili voštanom papiru iz smera da biste naneli vosak za kertridž.
Naša mašina za uklanjanje dlaka je pogodna za ličnu upotrebu iu profesionalnim kozmetičkim salonima. Uklanjanje dlačica voskom uklanja dlačice iz korena što rezultira sporijim rastom, Indikator stanja voska bez potrebe za otvaranjem.

ID Oglasa: #165921558
Informacije
  • Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu - Telepu
  •  Radna garancija na svaki predmet
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.