slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

SAUNA infracrvena NOVO garancija isporuka montaza

1.450 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
2.927
47
pre 5 dana
Nikola
Član od 28.10.2022.
Svi oglasi
Kuća SAUNA nudi vam infrared saune za 1 i 2 osobe  tipske napravljene po poslednjim najboljim standardima.
Velicine. GARANCIJA 2godine/obezbedjeni delovi i servis 5 god.
100x100x195cm za 1 osobu 1450e
135x100x195cm za 2 osobe 1850e
Proizvedeno od KEDARA kanadskog bora, staklo kaljeno 8mm
Grejaci 2 leđa
            2 prednja
            1 noge
Usb/radio/blue toth/komande na senzor
Ukupna snaga 1.7kw/ max. Temperatura 60°c
Isporuka i montaza 5-7dana/ struja monofazna 3x2.5

Vrlo brzo nakon početka korišćenja infracrvene saune primetićete promene poput mekane kože, gubitka telesne težine kao i više energije u vašem telu.

Tokom nedelja korišćenja saune akumulirani celulit i toksini u vašem telu će se polagano otapati, a u vama će se probuditi mladalački izgled i energija!

Detoksikacija, ili uklanjanje toksina iz tela, nudi brojne zdravstvene prednosti, uključujući čišćenje vašeg tela iznutra. Očistiće vaše telo od nagomilanih toksina i time smanjiti zamor, poboljšati nivoe energije, lišiti vas bolova u mišićima, ulepšati vašu kožu, pa čak i pospešiti mršavljenje vašeg tela. Najbezbedniji i najefikasniji način da se izvrši detoksikacija vašeg tela je putem znojenja. Kako starimo, naše telo postepeno gubi sposobnost znojenja! To je znak da su se toksini izgradili u vašem telu. Ipak, nisu sve vrste znoja korisne. Vodeni znoj, proizveden kada telo pokušava da se ohladi, takođe je pokazatelj da je vaše telo pod stresom.
ID Oglasa: #143235227
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.