slika
slika
slika
1 od 3

SOMNOvent auto-ST bipap

250 €

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
39
4
pre 13 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Robert Stoimenov
Član od 02.11.2014.
Svi oglasi

SOMNOvent auto-ST
SOMNOvent auto-ST je automatski regulirajući BiLevel ST terapijski uređaj sa
princip autoTriLevel i do tri razine tlaka pogodne za liječenje pacijenata od
dob od 12 godina s opstruktivnom, mješovitom ili složenom apnejom za vrijeme spavanja i
– zahtjev za visokim tlakom,
– loša komplijansa zbog visokog pritiska pri izdisaju,
– zahtjev za fluktuirajućim tlakom,
– centralne apneje,
– noćna hipoventilacija (OHS),
– respiratorna insuficijencija ili
– koprevalentna KOPB (preklapanje).
SOMNOvent auto-ST nije prikladan za potrebe održavanja života pacijenata kojima je potrebna
ventilacija.

---------------------------------------------------------------------

Zajamčen ugodan san noću i dobro zdravlje danju! SOMNOvent auto-ST pokazao se kao učinkovit terapeutski uređaj namijenjen respiratornoj potpori pacijenata sa složenim poremećajima disanja. Ovaj uređaj je jedinstveni razvoj njemačke tvrtke Weinmann, koji idealno kombinira dvije provjerene metode terapije - utoCPAP i BiLevel. SOMNOvent auto-ST se automatski prilagođava disanju pacijenta, osiguravajući slobodno i lagano disanje tijekom cijele noći.

PRINCIP RADA
Ventilator uređaja pumpa atmosferski zrak, prolazi kroz sustav filtara, a zatim pomoću cjevčice za disanje i maske dovodi u respiratorni trakt pacijenta stvarajući u njemu tri različite razine tlaka: IPAP (tlak pri udisaju), EPAP (rani izdisaj). tlak) i EEPAP (tlak na kraju izdisaja). Vrijednost svakog od ovih pokazatelja automatski postavlja elektronički sustav uređaja u skladu s individualnim karakteristikama respiratornog procesa pacijenta, koje se određuju na temelju analize protoka zraka usmjerenog prema pacijentu i tlaka u maska.

 

PODRUČJE PRIMJENE
SOMNOvent auto-ST je terapeutski uređaj koji ima mogućnost, ovisno o pacijentovim potrebama, stvoriti konstantan tlak zraka ili ga automatski regulirati (funkcije BiLevel i autoTriLevel) za neinvazivnu respiratornu potporu kod pacijenata u dobi od 12 godina i starijih. Preporučuje se za primjenu kod opstruktivnih, mješovitih i složenih poremećaja disanja: respiratorno zatajenje, centralna apneja, noćna hipoventilacija respiratornog trakta, tzv. sindrom preklapanja (KOPB ili Overlap sindrom - kombinacija bronhijalne opstrukcije, npr. kod KOPB sa spavanjem). apneja) i također ako pacijent ima potrebu za visokim ili promjenjivim tlakom zraka.

SOMNOvent auto-ST nije namijenjen za terapiju održavanja života kod pacijenata kojima je potrebna mehanička ventilacija.

ZNAČAJKE MODELA
Sposobnost rada u različitim režimima s konstantnim ili promjenjivim tlakom protoka zraka, ovisno o prirodi respiratornih poremećaja pacijenta.
Funkcija udobnog uspavljivanja (Softstart) pomoću uređaja za automatsko meko pokretanje (postupno povećanje radnog tlaka tijekom 5-30 minuta).
Funkcija provjere maske (automatska indikacija i kompenzacija curenja).
Kako bi se spriječilo “ isušivanje” gornjih dišnih putova tijekom terapije, po potrebi se na uređaj SOMNOvent auto-ST može spojiti šesterostupanjski ovlaživač protoka zraka Somnoclick čije se postavke podešavaju ovisno o uvjetima okoline (temperatura i vlaga u prostoriji).
Mogućnost sinkronizacije s računalom i daljinsko podešavanje parametara pomoću funkcije SOMNO adjust i programa za podršku WEINMANN.


WMtrak tehnologija – automatsko prebacivanje postavki za slobodno i udobno disanje.
Auto-start i auto-off sustav (uređaj se uključuje kao odgovor na disanje pacijenta i automatski se gasi 5 sekundi nakon skidanja maske).
Uređaj pohranjuje podatke o tijeku liječenja 366 dana (ukupno vrijeme rada u satima, prosječno dnevno vrijeme terapije, vrijeme rada po danima od datuma).
Informativni prikaz (pokazatelji terapijskih tlakova, datum, ukupno vrijeme rada, broj radnih sati za tekući dan) .
Mala težina (3,4 kg) i male dimenzije (18 x 9 x 32) čine uređaj lakim za transport.
Gotovo nečujan rad (26 dB).

Proizvođač: Weinmann, Njemačka.

ID Oglasa: #161766181
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.