slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Stoni aspirator / respirator / Nebulizer

35 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
63
1
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Amazonija.rs
Član od 12.04.2013.
kp izlog

NOVO! Stoni aspirator / respirator / Nebulizer, za prevenciju ili sprečavanja pogoršanja respiratornih problema !  

  • DC kompresorski nebulizator: B-Arm DC kompresorski nebulizator je pouzdan i efikasan kompresorski nebulizator dizajniran za odrasle i decu koji se suočavaju sa respiratornim problemima poput astme, KOPB-a i drugih respiratornih bolesti. Efikasno lečenje: Kompresorski nebulizator osigurava da se lek konvertuje u fin aerosol za duboko zdravlje pluća. Možete primiti efikasnu i ciljanu dostavu leka, što doprinosi bržem olakšanju i poboljšanoj funkciji disanja.
  • Svestran i praktičan: DC kompresorski nebulizator je svestran nebulizator koji zadovoljava različite potrebe, bilo da želite održavati inhalator za pluća ili vam je potrebno određeno lečenje.
  • Higijenski i lak za održavanje: Aparat za nebulizaciju je dizajniran sa lako odvojivim i perivim delovima. Prenosni nebulizator ne samo da promoviše bolje zdravlje, već i produžava vek trajanja vašeg nebulizatora. Odličan je izbor za one koji cene održavanje bez problema i zdravlje.
  • Dodirna kontrola i tajmer funkcija: Naš DC nebulizator se kontroliše dodirom i ima tajmer funkcije koje vam omogućavaju da izaberete vreme automizacije od 30 minuta, 20 minuta ili 10 minuta kako biste dobili personalizovano iskustvo.  

Budite i Vi jedan od hiljade zadovoljnih korisnika širom sveta!

ID Oglasa: #161075527
Informacije
Online prodaja NOVIH proizvoda sa Amazona

✅ Dostava na kućnu adresu 24-48h

Mogućnost ličnog preuzimanja po dogovoru

✅ Plaćanje pouzećem

Pišite nam za sve dodatne informacije 

 

Mesto gde svako može pronaći nešto korisno za sebe!

 

✅ Pogledajte i ostale oglase koje imamo u ponudi

 

pristupačne cene, sigurna kupovina, raznovrstan asortiman
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.