slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Sunmay Vface RF EMS Aparat za zatezanje kože lica

6.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
86
5
pre 11 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zbare
Član od 18.02.2010.

Novo 

 

Sunmay Vface RF radiofrekventna mašina za lice i EMS uređaj za zatezanje kože za podmlađivanje kože, uklanjanje bora, svetle tačke - masažer protiv starenja sa grejanim i hladnim liftingom lica

 

U pakovanju: Sunmay Vface RF , Postolje za punjenje , USB C kabel , Futrola , knjizica

 

PROFESIONALNA RF MAŠINA ZA LICE - Sunmay Vface je radiofrekventni alat za negu kože. RF deluje zagrevajuće na dermis, što na svoj način poboljšava aktivnost i metabolizam ćelija, kolagena i otvara pore kako bi koža bila opuštena, što je efikasno u poboljšanju opuštenosti kože, sprečavanju starenja kože i podsticanju limfnog i cirkulacija krvi.


EMS ZA ZATEGANJE I LIFTING KOŽE - U EMS režimu, ovaj masažer za lice će pustiti nežnu mikro struju da stimuliše proizvodnju ATP-a, stimuliše lučenje kolagena, aktivira kolagena vlakna, poboljšava opuštenost i smanjuje bore, pojačava cirkulaciju krvi kako bi se postigao efekat uklanjanja edem i podizanje i zatezanje. Efikasno vraća elastičnost i sjaj kože.


COOL BEAUTI CARE - Hladna temperatura ovog uređaja za lice je 15+/-3 ℃, što je veoma ugodno za negu kože. Hladna lepota može da steže krvne sudove, da suzi pore, da ublaži proširene vene, da pročisti i lakše otpusti štetni otpad koji teče venama. Osim toga, očigledno može da izbledi i ukloni zakrpu, poboljša kolagena vlakna, čineći kožu zategnutom i elastičnom, izglađujući bore i vranine itd.


TERAPIJA CRVENOM I PLAVOM SVETLOM - Sunmay Vface mašina za lice sa crvenim i plavim svetlom. Crveno svetlo (talasna dužina 630 nm) može poboljšati vitalnost ćelija, promovisati metabolizam ćelija, olakšati cirkulaciju krvi, ubrzati rast kolagena, ojačati elastičnost kože i izblediti melanin, čineći kožu sjajnom, hidratantnom i sjajnom; Plavo svetlo (talasna dužina 415 nm) može smiriti i ukloniti akne. Pogodniji je za osetljivu i masnu kožu sa bubuljicama.


DIZAJN LCD EKRANA - Postoji 5 režima koje možete izabrati. Dizajniran sa LCD ekranom, Sunmay Vface RF uređaj za lice je jednostavan za rukovanje i upotrebu. Na ekranu možete videti režim korišćenja i status baterije. Lagan za nošenje bilo gde, možete ga koristiti kod kuće ili na putovanju.

 

 

-Ulazni napon: 5V
-RF frekvencija: 1MHz
-Maksimalna snaga: 5V
-Struja punjenja: 200mA
-Kapacitet baterije: 1000 mAh
-Snaga mikro-struja: 15V, 20V, 25V
-Radni napon: 3.7V
-Dužina crvenog talasa: 630+/- 5nm
-Plava talasna dužina: 415+/-5nm
-Temperatura hlađenja: 15+/-3″ C
-Režim punjenja: Bežično punjenje

ID Oglasa: #158606613
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.