slika
1 od 1

Ultrasonični čistač zubnog kamenca

3.200 dinFiksno

Bački Petrovac
Kao novo - nekorišćeno
62
2
pre 13 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Jan
Član od 01.03.2013.
Svi oglasi

predme sa slike  novo 

 

❥【Real Sonic Technologi】 Alat za uklanjanje zubnog plaka koji koristi pravu zvučnu tehnologiju visokofrekventne vibracije (Neki kupci mogu pomisliti da mašina ne radi jer nema vibracije i radni zvuk, ako imate slične sumnje, isprobajte ga na svojim zubima ili drugih tvrdih predmeta)

【Metoda laka za upotrebu】 Prvo sa zubnim alatima Idite napred-nazad u malom delu nekoliko prolaza i sačekajte dok se ne naviknete na osećaj. Zatim polako povećavajte intenzitet da biste pronašli nivo koji vam najbolje odgovara.

【3 režima i 2 glave】Vaš sredstvo za uklanjanje kamenca 5 režima čišćenja sa različitim jačinama kako bi se zadovoljile potrebe za različitim čišćenjem zuba, 3 različita oblika 304 glave za čišćenje od nerđajućeg čelika za različite delove zuba.

【IP67 Vodootporan i LED】 IP67 vodootporan kamenac za uklanjanje mrlja na zubima može očistiti celo telo, a LED svetlo će se automatski uključiti kada komplet alata za čišćenje zuba radi, osvetljavajući slepi deo vida.

 

ID Oglasa: #154130518
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.