slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Vakum Aparat za uklanjanje mitisera sa kamerom HD

2.499 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
126
3
pre 13 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Vukasin
Član od 15.05.2012.


Vakum za uklanjanje mitesera, ViFi usisivač pora na licu sa sredstvom za čišćenje pora kamere Ekstraktor akni, USB punjivi alat za uklanjanje mitesera za iPhone, Android, PC.

 

BEZBEDNO I KORISNO: Ovaj ekstraktor mitesera sa kamerom usvaja fizičku tehnologiju vakuuma, usisna glava je napravljena od ekološki prihvatljivog materijala ABS, netoksičan je, neiritantan, koji se može bezbedno koristiti na licu.

3 PODEŠAVLJENA SUTION: 3 podesiva nivoa usisavanja za različite tipove kože. Nežan režim za suvu osetljivu kožu i površinske mitisere, standardni režim za neutralnu kožu i duboku prljavštinu, moćan režim za masnu kožu i duboke mitisere.

VIFI &DUGO VREME PRIPRAVNOSTI: Ovaj električni alat za uklanjanje mitesera može se lako povezati sa vašim pametnim telefonom ili računarom preko VIFI-ja. Sredstvo za uklanjanje mitesera je primenljivo na Android4.4, iOS9.0, Vindovs Vista / 7/8/10, MacOS Ks10.8 i novije verzije. Ugrađena 1800mA USB punjiva baterija, puni se 2 sata i drži 180 minuta.

VIFI veza
HD kamera od 5 megapiksela
Pogodno za svu kožu

ID Oglasa: #141341280
Informacije
Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.  

Moguce licno preuzimanje uz predhodni dogovor u Novom Sadu, Futogu.

Garancija na ispravnost.

Ne radim zamene i ne radim povrat novca za pogresno narucene artikle.

Kontakt KP Poruke/Viber.

Vukasin 060 0 164 264

Marko 065 926 4721
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.