slika
1 od 1

Al Haramain Detour Noir - Parfums De Marly Layton

450 dinFiksno

Subotica
92
3
pre 13 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Arhitekta
Član od 08.01.2015.
Svi oglasi
 Al Haramain Detour Noir (PDM Layton)

- 3 ml = 450 din

- 5 ml = 600 din

- 10 ml = 1000 din

___________________________________

- DOSTAVA: (Uplata na račun)

- Postexpress: 350 dinara.

- Isporuka u pošti: 200 dinara.

- CC paket: 200 dinara.


Détour Noir od Al Haramain Perfumes je amber začinski miris za žene i muškarce. Détour Noir je predstavljen 2021. Gornje note su jasmin, Jabuka, lavanda i Ljubičica; srednje note su Vanilija, Bergamot, pačuli i Mandarina; bazne note su Sandalovo drvo, Kardamon, Drvo Guaiac, Biber i Geranium.



  • Glavabergamot, ljekovita lavanda, zelena jabuka, mandarina, papar
  • Srceljubičica, jasmin, iglica, kardamom
  • Bazapačuli, sandalovina, drvo gvajaka, vanilija, mošus
Vrsta mirisacvjetni, drveni


Dajte svojem životu svježinu i potrebnu iskru. Parfemska voda za muškarce Al Haramain Détour noir vam pruža samouvjerenost kako biste se mogli suprotstaviti životnim pustolovinama s temperamentom i elegancijom. Bilo gdje vas odvedu vaša putovanja, zahvaljujući ovom mirisu ćete se osjećati savršeno od početka do kraja.

drvenasta mirisna kompozicija s cvjetnim tonovima
za muškarce koji vole svježe i čiste mirise
lansirana na tržište 2021.
Sastav mirisa
Nakon što prvi put pomirišete parfemsku vodu Al Haramain Détour noir, dočekat će vas svježa i sočna aroma mandarine i zelene jabuke koju dopunjava elegantni agrumski miris bergamota i lagano pikantni ružičasti papar. Sve to prožima prozirna svježina lavande.

Ako pustite miris da se razvije, osjetit ćete slatku, začinsku smjesu geranija, kardamoma, jasmina i ljubičice. Cijela kompozicija kulminira revijom raskošnih, orijentalnih mirisa – sandalovine, pačulija i vanilije čiji slatki, zemljani karakter dopunjava mošus i drvo gvajaka.
ID Oglasa: #163409869
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.