slika
1 od 1

Armaf Club de Nuit Intense EDP (Creed Aventus)

450 dinFiksno

Subotica
195
4
pre 10 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Arhitekta
Član od 08.01.2015.
Svi oglasi
Armaf Club de Nuit Intense EDP
(Creed Aventus)

- 3 ml = 450 din

- 5 ml = 600 din

- 10 ml = 900 din

___________________________________

- DOSTAVA: (Uplata na račun)

- Postexpress: 350 dinara.

- Isporuka u pošti: 200 dinara.

- CC paket: 200 dinara.



Mirisne note Club de Nuit-a edp

Kada otvorite bočicu, osetićete osvežavajuće gornje note ananasa, bergamota, limuna, crne ribizle i jabuke. Miris ananasa daje slatkoću, a citrusne note bergamota i limuna svežinu i energičnost. Crna ribizla i jabuka doprinose slojevitosti mirisa i donose voćnu slatkoću koja mami čula.

U srcu mirisa Club De Nuit ističu se note ruže, jasmina i breze, koje doprinose dodatnoj senzualnosti. Miris ruže donosi klasičnu eleganciju i romantiku, a jasmin bogatstvo i zavodljivost. Breza dodaje svoju karakterističnu svežinu i blag pečeni miris, stvarajući intrigantnu dimenziju mirisa.

Donje note Armaf Club de Nuit Intense Man toaletne vode obuhvataju vanilu, mošus, ambru i pačuli, koje daju pun miris. Vanila pruža slatkoću i senzualnost, dok mošus dodaje toplinu i privlačnost. Ambrin tonovi su očaravajući, dok pačuli ima zemljane arome.

Club de Nuit Intense Man je provokativan, drvenasto-začinski muški miris.

Top note: limun, bergamot, crna ribizla, jabuka, ananas. Srednje note : jasmin, ruza, breza. Bazne note : pačuli, mošus. vanila.

Armaf Club De Nuit Intense Man Parfum je drveni začinski miris za muškarce. Najavljen je kao još jača verzija u odnosu na toaletnu vodu Armaf Club De Nuit Intense iz 2015. godine.

Gornje note: limun, crna ribizla, jabuka, bergamot, ananas
Srednje note: ruža, jasmin, breza
Donje note: vanila, mošus, ambergris, pačuli
Kliknite OVDE
ID Oglasa: #163090678
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.