slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Armani Acqua di Gio Profondo 100ml

3.200 din

Beograd
44
3
pre 9 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Autodelovi Parfemi Original Bg
Član od 05.02.2013.
Svi oglasi

Pol:  muškarci

Godina stvaranja:  2020

 

Gornje note: vodene note, bergamot, mandarina

Srednje note:  drvo mastike, ruzmarin, lavanda, čempres

Donje note: amber, pačuli, mošus

 

ckua Di Gio Profondo je elitna parfemska voda sa cvetnom, drveno-začinskom aromom za muškarce, koju je 2020. godine predstavila italijanska modna kuća Armani. Moderan, intenzivan muški miris posvećen radosti istraživanja mora, Ackua Di Gio Profondo je nova verzija klasičnog Armani Ackua Di Gio parfema iz 1996. godine.

Miris se otvara hladnim, čistim vodenim akcentima, svežim svetlim citrusnim notama zelene brazilske mandarine i bergamota. „ Srce“ parfemske kompozicije protiče balzam-svežim zelenim cvetnim nijansama mirisne lavande, mekim toplim gorko-začinskim notama esencijalnog ulja ruzmarina i čistim smolasto-zemljastim mirisom čempresa.  Senzualni i obavijajući trag mirisa zvuči orijentalnim dimljenim notama pačulija, seksi mošusnim podtonovima i osvežavajućim suptilnim mirisom ambera.

 

S muškom parfemskom vodom Giorgio Armani Acqua di Giò Profondo vaša će osjetila zaroniti u tajanstvene dubine mora, sve do mjesta u kojima njezino plavetnilo zadobiva svoje najtamnije nijanse. Otkrijte i istražite nove dimenzije vode i svoje vlastite duše.

 

  • vodeni aromatični parfem za modernog muškarca
  • intenzivniji nastavak iz linije parfema Acqua di Giò
  • u flakonu čiju boju Giorgio Armani smatra kultnom

 

O brendu Armani

Armani je sinonim za eleganciju koja kombinira svevremenost i aktualne trendove.

Giorgio Armani se smatra jednim od najuspješnijih talijanskih modnih kreatora svih vremena. Svojim nezamjenjivim stilom u kojem spaja nenametljivost s daškom čudnovatosti, osvojio je srca milijuna žena diljem svijeta. Parfemi i kozmetika Armani, poput njegovih modela, sinonim su kvalitete, svevremenosti i uspjeha.

Prije osnivanja vlastitog branda, Armani je radio kao neovisni dizajner za mnoge modne kuće. 70-ih godina prošlog stoljeća, stvorio je svoju prvu vlastitu kolekciju i ubrzo nakon toga tržištu je predstavio i kolekciju kozmetike, make-upa i parfema pod nazivom Armani.

Mirisi za muškarce Armani Acqua di Giò ili mirisi za žene Armani Si su bezvremenski klasici koji su ostavili neizbrisiv trag u povijesti te i danas zauzimaju najviša mjesta na ljestvicama popularnosti.

Bilo da se odlučite za oprobanu klasiku ili modernu interpretaciju, u odabiru mirisa Armani nikada se ne možete prevariti.

 

 

Veleprodaja i maloprodaja komercijalnih parfema AAA Kvaliteta od provjerenih dobavljača čime osiguravamo isporuku originalnih i kvalitetnih proizvoda. Mirisi koje ćete naći u našoj ponudi su od istih proizvođača koji dostavljaju u klasične parfimerije.


Dolaze u originalnim pakovanjima i bocicama fabricki zapakovani kao na slikama na samom oglasu! ! !
Sve slike koje postavljamo su autenticne to jest iskljucivo nase iz naseg magacina i svaki je slikan iz naseg aparata i to su parfemi koje nudimo na samim oglasima! ! ! ! ! !

Pridruzite nam se i budite deo naseg mirisnog carstva, sa mirisom! ! ! ! ! !



Zašto smo tako pristupačni?  Odgovor je poprilično jednostavan. Za razliku od klasičnih trgovina mi radimo s daleko nižim maržama. Ne moramo plaćati visoku najamninu u trgovačkim centrima, na trgovima u centru grada i sl. Troškovi za najamninu pa čak i male trgovine su visoki. Naravno mi za razliku od klasične trgovine prodajemo puno više proizvoda, a samim tim i kupujemo više, a zahvaljujući tome imamo puno bolje nabavne cijene.

Parfem (ekstrakt) – sadrži 15 do 30 % mirisnog parfemskog ekstrakta u koncentriranom alkoholu.
Parfemska voda (Eau de Parfum, EdP) – sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 85–90% alkoholu.
Toaletna voda (Eau de Toilette, EdT) – sadrži 4 do 8 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 80% alkoholu.
Kolonjska voda (Eau de Cologne, EdC) –  sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 70% alkoholu

Naručite svoje parfeme i kozmetiku u našoj web prodavnici i preuzmite svoj paket u poslovnici u Zemunu . U Showu Roomsu možete naći veliku ponudu parfema i kozmetike. Imamo mogućnost testiranja na licu mjesta.

 

supersvastarica@gmail. com

 

Saljemo robu pouzecem Postexpresom ili Daily Expreesom i placanje je pouzecem! ! BESPLATNA POSTARINA! ! ! ! !

Mogucnost licne dostave u Zemunu , Novom Beogradu, Banovom brdu, Starom Gradu… . .

Kontakt Telefon: 060/0110508 069/3056347

 
ID Oglasa: #165096852
Informacije

Prodajemo

 

1. Original Parfeme

2. AA Kvalitet(replike)

⦁ Reklamacije na parfeme ne prihvatamo
⦁ Oglase i slike ne azuriramo, obnavljaju se automatski.
⦁ Cene i stanje su podlozne promenama, Ako se to desi javicemo vam odmah po upitu

Licno preuzimanje u Zemunu kod nas i saljemo preko kurira

Za eventualna ostecenja od kurirskih sluzbi ne odgovoramo ! !!

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.