slika
slika
slika
slika
1 od 4

Bleu De Chanel 100ml edp

30 €

Novi Pazar
32
4
pre 13 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Online Prodaja - 065/221-20-30
Član od 24.10.2010.
Svi oglasi

Bleu De Chanel 100ml Edp

Chanel Bleu je elegantan i sofisticiran parfem koji pruža neodoljiv mirisni doživljaj. Ovaj miris je dizajniran da osvoji srce svakog kupca i naglasi njegovu individualnost i stil.

Sa svojom jedinstvenom kombinacijom svežine i topline, Chanel Bleu donosi harmoniju između citrusnih nota, začina i drvenih akorda. Na vrhu, svežina bergamota i limuna osvežava čula, dok se u srcu parfema otkrivaju esencije đumbira i ružičastog bibera koje dodaju suptilnu začinjenost. Baza parfema sadrži prefinjene drvene note poput kedra, pačulija i sandalovine, koje daju dubinu i eleganciju mirisu.

Jedna od posebnosti Chanel Bleu parfema je njegova izuzetno dugotrajna formula. Miris se postepeno razvija na koži i zadržava svoju svežinu tokom čitavog dana. Ovo je idealan izbor za muškarce koji žele da se osećaju samopouzdano i privlačno tokom svih prilika, bilo da je reč o poslovnim sastancima ili večernjim izlascima.

Pored prepoznatljivog mirisa, Chanel Bleu se ističe i svojim prefinjenim dizajnom bočice. Elegantna i luksuzna staklena bočica sa plavim tonovima predstavlja savršen spoj klasičnog i modernog dizajna. Ova bočica je i atraktivan dodatak svakom stolu ili toaletnom stolu, dodajući dašak luksuza svakom prostoru.

Chanel Bleu je sinonim za eleganciju, kvalitet i neprolazan stil. Njegova sofisticiranost i prepoznatljivost čine ga savršenim izborom za muškarce koji žele da ostave nezaboravan utisak. Uz ovaj parfem, svaki korisnik će osećati ne samo mirisnu raskoš, već i samopouzdanje koje dolazi sa izborom vrhunskog proizvoda.

Gornje note: grejpfrut, limun, nana, ružičasti biber

Srednje note: đumbir, muskatni orah, jasmin

Donje note: tamjan, vetiver, kedar, sandalovina, pačuli, beli mošus

Ubedljivo najbolji odnos cene i kvaliteta.

Intenzivni miris parfema se zadrzava na koži ceo dan, a na odeci i po nekoliko dana.

Parfemi sa originalnom mirisnom notom.

Originalno pakovanje sa celofanom i bar kodom.

Ako neki parfem koji želite nemamo trenutno na stanju, može da se poruči i na isporuku se čeka nekoliko dana.

Veliki izbor ženskih i muških parfema po najpovoljnim cenama.

Porudžbinu možete obaviti putem KP poruka, SMS porukom, Viber, WhatsApp ili poziv na broj 065/221-20-30

Od podataka za porudžbinu je potrebno:

Ime i prezime

Ulica i broj

Poštanski broj, naziv grada, opštine

Broj telefona

ID Oglasa: #164644732
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.