slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Cacharel Pour Homme DEKANT

450 din

Valjevo
111
5
pre 12 dana
Odgovara na 79% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Nenad online
Član od 26.03.2023.
Svi oglasi

Dekantujem iz lične kolekcije najpovoljnije

 

 

 

3ml - 350 din

5ml - 450din

10ml - 800din

  

 

 

          Cacharel pour L'Homme od Cacharel je drveni začinski miris za muškarce.  Cacharel pour L'Homme je predstavljen 1981. Parfem je kreirao Gerard Goupy. Gornje note su Muškatni orah, Bergamot, lavanda i Muškatna žalfija; srednje note su Karanfil, Geranium, Ylang-Ylang, Đurđevak, Ciklama i jasmin; bazne note su Jelovina, vetiver, Kedar, Mahovina, Sandalovo drvo, Amber i mošus.

 

        

      Cachael je muški parfem, simbol osamdesetih godina, koji spaja prirodu i pustolovine.

Predstavljen je 1981. godine, uz svoje drvene i začinske taktove, stvara neuobičajeni spoj muškatnog oraha uz ylang ylang, i cvetove karanfila, lavande i lotosa, za koje je bio zadužen parfimer Gerard Goupy.

    Parfem se otvara notama bergamota, žalfije, muškatnog oraščića i lavande, nadovezuju se note ylang-ylanga, lotusa, geranijuma i karanfila u srcu, dok donje note donose topli dah ambera, kedra, vetivera i jele.

    Klasik za muškarce , ne dečake. Ko voli staru gardu parfema iz 80 i 90 idealan, Odlična tranzivija iz sočnogBergamota ka b+vrhunskom Vetiveru. Ko voli drvenaste mirise odličan.

 

    Šaljem poštom ili kao preporučeno pismo ili kao CC pošiljka a ako ste baš nestrpljivi i hoćete da platite više post expressom ili drugom raspoloživom brzom poštom(Axe, Dexpress, Bex). Lično preuzimanje u Valjevu.

ID Oglasa: #155555808
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.