slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Chanel Antaeus DEKANT

600 dinFiksno

Valjevo
96
2
pre 11 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Nenad online
Član od 26.03.2023.
Svi oglasi

Dekantujem iz lične kolekcije najpovoljnije

 

3ml - 450 din

5ml - 600 din

10ml - 1100 din

 

 

 

 

 

    Antaeus od Chanel je drveni chypre miris za muškarce.  Antaeus je predstavljen 1981. Parfem je kreirao Jacques Polge. Gornje note su Miro, Muškatna žalfija, Korijander, Bergamot, Lajm i limun; srednje note su Ruža, Majčina dušica, Bosiljak i jasmin; bazne note su Kastoreum, Mahovina, pačuli i Labdanum.

        Antaeus je ime starogrčkog poluboga. Snažni kao bog, nežni kao covjek, Antaeus pripada mirisima izražene individualnosti i snažnog karaktera koji naglašavaju muževnost, što je bilo u trendu 1980-tih. Mirta i žalfija, lajm i majčina dušica su se ujedinile da daju mirisu posebnu svežinu i muževni karakter. Miris se zagreva i postaje intenzivan na kraju zahvaljujući pačulijama, sandalovini i labdanumu u bazi kompozicije. Oštru životnjsku nijansu unose note kastoreuma i kože.

U visokim notama je limun, lajm, korijander, mirta, muškatna žalfija, bergamot. U srcu kompozicije je majčina dušica, bosiljak, ruža, jasmin. U bazi su pačuli, kastoreum, labdanum, hrastova mahovina. Miris je kreirao Jacques Polge 1981.

   Stara garda nije kao 80 h i 90 h . . . . . reformulisan je ali je i dalje odličan za ozbiljnije muškarce kojima je ovo vbeć odavno signature parfem. Super muževan iako ima ružu. . . ali kožđa i drvo mu daju muževnost.

 

 

            Šaljem poštom ili kao preporučeno pismo ili kao CC pošiljka a ako ste baš nestrpljivi i hoćete da platite više post expressom ili drugom raspoloživom brzom poštom(Axe, Dexpress, Bex). Lično preuzimanje u Valjevu.

 

ID Oglasa: #159468347
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.