slika
slika
slika
slika
1 od 4

Creed Viking 100ml EDP Muski

3.300 din

Beograd
83
2
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Autodelovi Parfemi Original Bg
Član od 05.02.2013.
Svi oglasi

Pol:  za muškarce
Vrsta arome:  drvenasta, aromatična
Gornja nota:  ružičasti biber, sicilijanski limun
Srce:  bugarska ruža, menta, biber
Završna nota:  vetiver, indijska sandalovina, lavanda, pačuli

Viking od Creed je drveni aromatični miris za muškarce.  Viking je predstavljen 2017.

Sedam godina nakon izlaska čuvenog Aventusa, brend Creed je stvorio nišnu parfemsku vodu koja je osvojila ne samo muška već i ženska srca. Plemeniti drveni zvuk sa cvetnim i voćnim prskanjima ne bi se mogao preciznije nazvati Vikingom. Aroma kao da je stvorena za neustrašive osvajače mora.

Od prvih trenutaka, miris otkriva citrusne i začinske note, koje se nastavljaju toplim zvukom ruže, prelazeći u drvene motive. Miris ostaje u tankom tragu na koži, dajući samopouzdanje i smirenost – najatraktivnije muške osobine. Takva nišna kompozicija će se pojaviti u pojedinačnim bojama na svakoj. Parfemska voda je smeštena u originalnu bočicu sa slikom vikinškog ratnog broda Drakkar

Podignite sidra i krenite ususret svojoj pustolovnoj svakodnevici – pa bila to površina bijesnog mora ili važan poslovni sastanak.  Muška parfemska voda Creed Viking je kao stvorena za muškarca s dušom pustolova, koji se ne boji ići protiv struje. Njezina mirisna kompozicija inspirirana je neustrašivim nordijskim mornarima i njihovom pomorskom flotom.

aromatičan, drvenasti parfem
za modernog muškarca koji se ne boji ići protiv struje
idealan za svaki dan

.

O brendu Creed

Više od 250 godina Creed parfemi stvaraju neobične mirise za kraljevsku porodicu i druge zahtevnije klijente istančanog ukusa. Od 1760. godine, kada ga je u Londonu osnovao Džejms Henri Krid, brend se prenosi sa generacije na generaciju već sedam generacija. Pored duge i poznate istorije, brend je jedinstven i po tome što koristi staru tehniku obrade dragocenih materijala odabranih za kreiranje svojih parfema.

Creed mirise po meri koristile su istorijske ličnosti poput kraljice Viktorije, cara Franje Džozefa i njegove supruge „ Sissi“ , ser Vinstona Čerčila ili predsednika Džona F. Kenedija. I danas je Creed brend kraljevskih porodica.

Danas je sedište brenda u blizini Pariza, a svoje poslovanje je proširio i na SAD, gde je 2010.  godine otvorena prodavnica na Menhetnu u čast 250. godišnjice osnivanja. Brand Creed je sinonim za umetnost pravljenja parfema, najveći luksuz, modernost i moderan pristup istorijskom nasleđu.

Veleprodaja i maloprodaja komercijalnih parfema AAA Kvaliteta od provjerenih dobavljača čime osiguravamo isporuku originalnih i kvalitetnih proizvoda. Mirisi koje ćete naći u našoj ponudi su od istih proizvođača koji dostavljaju u klasične parfimerije.


Dolaze u originalnim pakovanjima i bocicama fabricki zapakovani kao na slikama na samom oglasu! ! !
Sve slike koje postavljamo su autenticne to jest iskljucivo nase iz naseg magacina i svaki je slikan iz naseg aparata i to su parfemi koje nudimo na samim oglasima! ! ! ! ! !

Pridruzite nam se i budite deo naseg mirisnog carstva, sa mirisom! ! ! ! ! !



Zašto smo tako pristupačni?  Odgovor je poprilično jednostavan. Za razliku od klasičnih trgovina mi radimo s daleko nižim maržama. Ne moramo plaćati visoku najamninu u trgovačkim centrima, na trgovima u centru grada i sl. Troškovi za najamninu pa čak i male trgovine su visoki. Naravno mi za razliku od klasične trgovine prodajemo puno više proizvoda, a samim tim i kupujemo više, a zahvaljujući tome imamo puno bolje nabavne cijene.

Parfem (ekstrakt) – sadrži 15 do 30 % mirisnog parfemskog ekstrakta u koncentriranom alkoholu.
Parfemska voda (Eau de Parfum, EdP) – sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 85–90% alkoholu.
Toaletna voda (Eau de Toilette, EdT) – sadrži 4 do 8 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 80% alkoholu.
Kolonjska voda (Eau de Cologne, EdC) –  sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 70% alkoholu

Naručite svoje parfeme i kozmetiku u našoj web prodavnici i preuzmite svoj paket u poslovnici u Zemunu . U Showu Roomsu možete naći veliku ponudu parfema i kozmetike. Imamo mogućnost testiranja na licu mjesta.

 

supersvastarica@gmail. com

 

Saljemo robu pouzecem Postexpresom ili Daily Expreesom i placanje je pouzecem! ! BESPLATNA POSTARINA! ! ! ! !

Mogucnost licne dostave u Zemunu , Novom Beogradu, Banovom brdu, Starom Gradu… . .

Kontakt Telefon: 060/0110508 069/3056347 

 

 

ID Oglasa: #162566323
Informacije

Prodajemo

 

1. Original Parfeme

2. AA Kvalitet(replike)

⦁ Reklamacije na parfeme ne prihvatamo
⦁ Oglase i slike ne azuriramo, obnavljaju se automatski.
⦁ Cene i stanje su podlozne promenama, Ako se to desi javicemo vam odmah po upitu

Licno preuzimanje u Zemunu kod nas i saljemo preko kurira

Za eventualna ostecenja od kurirskih sluzbi ne odgovoramo ! !!

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.