slika
1 od 1

Dior Homme Intense 100ml tester

2.500 din

Zrenjanin
704
21
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Parfemi 023
Član od 22.02.2011.
Svi oglasi

Dior Homme Intense 2011 od Dior je drveni cvjetni mošusni miris za muškarce.  Dior Homme Intense 2011 je predstavljen 2011. Parfem je kreirao Francois Demachy. Gornja nota je lavanda; srednje note su Iris, Ambreta i Kruška; bazne note su Kedar iz Virdžinije i vetiver.

Nova reklamna kampanja za Dior Homme i dalje u prvi plan stavlja popularnog Jude Law. Reklamna kampanja za novi Dior Homme fotografisana je u hotelu Du Cap Eden Roc u Cap d’Antibes na jugu Francuske. Za novu kampanju Jude Law je fotografisan u luksuznom gliseru Riva Aquarama, na Azurnoj obali.

Dior Homme Intense izdanje kreirano je da ostavi još jači utisak, bude intenzivnije i dugotrajnije.

Sofisticiraniji Dior Homme Intense ističe akorde lavande u visokim notama koje daju snagu, senzualnost i dubinu mirisu. Cvetovi lavande bez listova lavande su u početnim notama nadovezujući praškasto-puderasti iris pojačan ambretom, koja ostavlja mošusno-voćni trag, uz liker kruške i akodre pudera. U osnovi su plemenite drvene note kedra iz Virdžinije i vetivera ostavljajući utisak topline, elegancije i prefinjenosti.

Ako neki parfem ili tester nije postavljen vi slobodno pitajte.  
U najkracem roku odgovaramo.
Licno preuzimanje u Zrenjaninu.
Moze slanje i brzom postom.
Parfemi su isti kao na slikama u istim bocama.

ID Oglasa: #142269000
Informacije
Parfemi AAA klase su u originalnom fabričkom pakovanju, intezivnog mirisa koji se zadržava na koži, a na odeći i po nekoliko dana.

Saljemo AKSOM, cena postarine je 350din.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.