slika
1 od 1

Dolce&Gabbana The One - Royal Night

600 dinFiksno

Subotica
47
2
pre 13 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Arhitekta
Član od 08.01.2015.
Svi oglasi
Dolce&Gabbana The One - Royal Night

- 3 ml = 600 din

- 5 ml = 800 din

- 10 ml = 1400 din

__________________________________

- DOSTAVA: (Uplata na račun)

- Postexpress: 350 dinara.

- Isporuka u pošti: 200 dinara.

- CC paket: 200 dinara.

The One Royal Night od Dolce&Gabbana je amber drveni miris za muškarce. The One Royal Night je predstavljen 2015. Gornje note su Kardamon i Bosiljak; srednje note su Muškatni orah i drvo kruške; bazne note su Amber, Sandalovo drvo, Kedar i Labdanum.

Najavljen kao misteriozan, sofisticiran i izrazito muževan, novi ekskluzivni miris The One Royal Night izlazi na jesen 2015. godine i predstavlja orijentalno izdanje parfema The One for Men iz 2008. godine. Dostupan isključivo u odabranim prodavaonicama širom svijeta, ovaj novi dodatak Dolce&Gabbana The One kolekciji nudi mirisno putovanje na Bliski Istok.

Orijentalno – drvena kompozicija započinje notama kardamoma (dvije vrste ulja kardamoma) i bosiljka. Drvo divlje kruške, jedinstveno suho drvo sa kožnom notom, i začinski muškatni orah čine srce parfema, položeno na orijentalnu bazu ambera, kedra, sandalovine, i labdanuma.

Tamna bočica parfema ukrašena je zlatnim detaljima i logom na arapskom jeziku.

Orijentalno – drvena kompozicija započinje notama kardamoma (dve vrste ulja kardamoma) i bosiljka. Drvo divlje kruške, jedinstveno suho drvo sa kožnom notom, i začinski muškatni orah čine srce parfema, položeno na orijentalnu bazu ambera, kedra, sandalovine, i labdanuma.
Gornje note su kardamon i bosiljak
Srednje note su drvo kruške i muškatni orah
Baza note su sandalovo drvo, kedar, amber i labdanum.

The One Royal Night od Dolce&Gabbana-e je luksuzan, prefinjen, atraktivan i ekskluzivan muški parfem. The One Royal Night parfem je orijentalno izdanje mirisa The One for Men iz 2008. godine, a predstavlja mirisno putovanje na Bliski Istok. Parfem The One Royal Night se otvara notama kardamona i bosiljka. U srcu ovog sofisticiranog, misterioznog, atraktivnog i neodoljivog parfema su drvo kruške i muškatni orah, dok se osnova parfema sastoji od mešavine nota sandalovine, kedra, ambera i labdanuma. Parfem Dolce&Gabbana The One Royal Night je napravljen u luksuznoj i modernoj bočici koja je ukrašena zlatnim detaljima i logom na arapskom jeziku.
ID Oglasa: #163409037
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.