slika
slika
slika
1 od 3

Maison Alhambra Tabac (Dior Tobacolor)

800 din

Novi Sad
38
1
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Bane
Član od 10.12.2012.
Svi oglasi
 Na prodaju dekant parfema Maison Alhambra Tabac EDP, klona Dior Tobacolor. Jedan od popularnijih klonova u svetu. Mirisno jako sličan originalu, pogotovo u drydown-u. Note duvana, meda, šljive i breskve ga čine savršenim za hladnije dane.

Cena za 5ml 500din
                10ml 800din

Kupovinom 5 dekanta od 10ml ostvarujete 10% popusta, a oko uzmete 10 dobićete 15% popusta .

Svi parfemi su iz lične kolekcije i naravno da su svi originali (Doduše verujem da se nikome ne isplati da pravi kopije Arapa XD). Želeo sam da kolekciju sastavim uglavnom od kvalitetnih Arapskih parfema, klonova nekih od najpoznatijih dizajnerskih i niche parfema. Takođe sam se fokusirao na to da ti klonovi budu što približniji mirisu koji kopiraju ili bar da budu sa nekim dobrim twistom, tako da možemo da mirišemo skupo za razuman novac : )

U ponudi ima parfema za sve sezone i prilike, a ponudu možete videti na klikom na "svi oglasi".

Lično preuzimanje je moguće u Beogradu i Novom Sadu, a za ostala mesta slanje putem pošte uz prethodnu uplatu na račun.

Regularni dekant dolazi u staklenoj bočici (druga slika) koja će biti obezbeđena tefonskom trakom kako bi smanjili mogućnost curenja, a možete i doplatiti 100din za aluminijumsko staklenu bočicu (treća slika), koja je mnogo zgodnija za transport i ako planirate da nosite parfem sa sobom.

Zbog prirode posla kojim se bavim često nisam u mogućnosti da se javim na telefon, pa bih voleo da komunikaciju obavimo putem KP poruka
ID Oglasa: #165603470
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.