slika
slika
slika
1 od 3

Maison Francis Kurkdjian Aqua Universalis Forte, orig

900 din

Beograd
Dostupno odmah
4
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Petisa
Član od 27.11.2013.
 Niche unisex Maison Francis Kurkdjian Aqua Universalis Forte parfem, original testera. Eau de Parfum, 2ml. Ukoliko volite brend na mom ptofilu mozete pronaci dosta originalnih testera kao i nekoliko novih refil pakovanja iz seta (Maison Francis Kurkdjian refill parfema, 11ml).
Prema sajtu Metropolitena citiram` Istaknuta verzija Aqua Universalis Forte dodaje šarm ovom svetlom svežem mirisu. Aqua Universalis Maison Francis Kurkdjian Eau de Parfum pruža magnetni sjaj, svetlost i intenzitet koji se pojačavaju zelenim bergamotom iz Kalabrije, apsolutima jasmina i ruže iz Egipta i Maroka, te laganim drvetom naglašenim snažnim mošusom. `
Mošusno-cvetni parfem koji vibrira na koži poput zlata pod letnjim suncem, elegantno oblačeći kožu muškaraca i žena svojim svetlim i intenzivnim tragom.
Prema Punom mirisu, citiram`Aqua Universalis Forte od Maison Francis Kurkdjian je cvjetni drveni mošusni miris za žene i muškarce. Aqua Universalis Forte je predstavljen 2011. Parfem je kreirao Francis Kurkdjian. Gornje note su limun i Bergamot; srednje note su Bijelo cvijeće, jasmin i Ruža; bazne note su mošus i Drvene note. `
Ukoliko ste ljubitelj dizajnerske, atraktivne, perfektne, kvalitetne, ne uniformisane obuce, odece, aksesoara sa identitetom i stilom kod mene ćete pronaći puno takvih komada za sve prilike. Na mom profilu imate puno izvrsnog aksesoara, zgodnih za poklon sebi ili drugom ukljucujuci: nove esarpe, dizajnerski ogroman sal od najfinijeg kasmira i slicno. Mozete pogledati. Takođe imate dosta aksesoara, torbi/ obuce/ nakita razlicitih, savrsenih, uglavnom italijanskih brendova ukljucujuci i high-end brendove poput raznih sa mog profila. Na profilu je aktuelno veliko snizenje zbog preseljenja. Ukoliko imate neki omiljen predmet kod mene, a nije snizen, pisite ( mozda se dogovorimo).
ID Oglasa: #165996713
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.