slika
slika
slika
1 od 3

Molinard set 2 parfemska testera, novo original

700 din

Beograd
Dostupno odmah
11
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Petisa
Član od 27.11.2013.
 Niche unisex Molinard set 2 parfemska testera, novo original kao i sve kod mene.
Cena je za oba testera, Vanille Patchouli i Figue. Eau de Parfume, 1ml svaki.
Ako volite brend kod mene mozete da pronađete dosta njihovih novih originalnih testera.
Prema Punom mirisu, citiram `Figue Eau de Parfum od Molinard je cvjetni voćni miris za žene i muškarce. Figue Eau de Parfum je predstavljen 2016. Parfem je kreirao Mathieu Nardin. Gornje note su Smokva, Limun i Crna ribizla; srednje note su Zeleno lišće, Сvjetne note i jasmin Sambac; bazne note su Kedar, mošus i Amberwood.
Vanille Patchouli Eau de Parfum od Molinard je amber gurmanski miris za žene i muškarce. Vanille Patchouli Eau de Parfum je predstavljen 2015. Gornje note su pačuli i Sandalovo drvo; srednje note su Vanilija i Benzoin; bazna nota je Bijeli mošus. `
Ukoliko ste ljubitelj ili kolekcionar parfema kod mene cete pronaci puno niche, retko dostupnih, drugacijih parfema u razlicitim opcijama- od mini parfema, refill pakovanja, testera, discovery set-ova do dekanta i ostatka u bocici.
ID Oglasa: #165998090
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.