slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Paco Rabanne 1Milion Parfum 100ml Muški ORGINAL

5.800 dinFiksno

Vranje
Dostupno odmah
89
4
pre 13 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Srlep
Član od 05.02.2017.

Paco Rabanne 1Milion Parfum  100ml Muški ORGINAL

Donešeno iz Nemačke ORGINAL
nema kutiju

Sastav

Sadržaj
tuberoza, sunčani tonovi, bor, smola, drvo ambera, sol, koža
Vrsta mirisa
kožni

Opis parfema Paco Rabanne 1 Million Parfum

Istaknite se među milijunima muškaraca!  Muški parfem Paco Rabanne 1 Million Parfum pomoći će vam da osvojite svijet. Smiona, suncem natopljena kombinacija mirisnih sastojaka dovoljno je intenzivna da podlegnete njezinom izazovu i prekoračite granice. Budite odvažni!

senzualno topao miris s notama kože i cvijeća
za muškarca koji se ne boji ponekad biti drzak i prijeći granicu
parfem je predstavljen 2020

Sastav mirisa

U ovom mirisu, izgrađenom na suprotnostima, miješaju se note slatko opojne tuberoze sa zrnom soli i baršunasto toplim drvom kašmira. Nakon njih nježne zrake sunca oslobađaju miris kože praćen notama citrusa. Izuzetnu kompoziciju zaokružuju note smole i bora.

 

 O brendu Paco Rabanne

Paco Rabanne parfemi predstavljaju luksuz, kvalitetu i promišljenu ekstravaganciju. Mirisne kompozicije sakrivene u osobitim izrazitim flakonima su originalni poput života i stvaralaštva modnog dizajnera koji im je dao ime.

Paco Rabanne je pseudonim koji je donio slavu Franciscu Rabanedu Cuervu.  Rođeni Španjolac je odrastao u Francuskoj gdje je surađivao s nekoliko pariških modnih kuća, prije nego je 1966. osnovao vlastiti brand. Njegovi eklektični modeli od nekonvencionalnih materijala su brzo privukli pažnju i brandu su otvorili put u svijet.

Već nakon 3 godine je predstavljen prvi parfem Paco Rabanne kojeg su od tada slijedili drugi brojni mirisi za muškarce i žene. Na početku pretežito cvjetne esencije su postupno dopunjavali drveni i začinski sastojci koji su mirisima osigurali čuveni chic i seksipil. Isti bez sumnje i danas karakterizira već odavno legendarni Paco Rabanne 1 Million.

Sastav

 

Opis parfema Paco Rabanne 1 Million

Zamijenite svakodnevnicu nesvakidašnjim doživljajima. Nezamjenjiva muška toaletna voda Paco Rabanne 1 Million skriva kombinaciju luksuza, harmonije i aktivnog životnog stila. Kao stvorena je za uspješnog i ambicioznog muškarca, koji zna što želi i ne boji se to i ostvariti.

U sutrašnji dan uđite uz odsjaj zlatnih zraka i karizmatičnog parfema.

drvenasto-začinski miris
za ambicioznog muškarca
pogodna za svakodnevno nošenje

Sastav mirisa
Parfem se otvara razigranim notama sočne mandarine i svježe metvice. Srce čine topao cimet i cvjetne note koje omamljuju vaša čula. Do savršenog senzualnog užitka vodi vas baza od senzualnog jantara i muževne kože.

Priča o mirisu
Muška toaletna voda Paco Rabanne 1 Million lansirana je 2008. Danas je bez premca najpoznatije djelo ovog brenda i u svijetu parfema se ubraja u ikone. Mirisna kompozicija predstavlja životno putovanje uspješnog i ambicioznog muškarca koji točno zna što želi, što zahtijeva od života i koji ide prema ispunjenju svojih ciljeva.
O brendu Paco Rabanne

 

Paco Rabanne je pseudonim koji je donio slavu Franciscu Rabanedu Cuervu. Rođeni Španjolac je odrastao u Francuskoj gdje je surađivao s nekoliko pariških modnih kuća, prije nego je 1966. osnovao vlastiti brand. Njegovi eklektični modeli od nekonvencionalnih materijala su brzo privukli pažnju i brandu su otvorili put u svijet.

Već nakon 3 godine je predstavljen prvi parfem Paco Rabanne kojeg su od tada slijedili drugi brojni mirisi za muškarce i žene. Na početku pretežito cvjetne esencije su postupno dopunjavali drveni i začinski sastojci koji su mirisima osigurali čuveni chic i seksipil. Isti bez sumnje i danas karakterizira već odavno legendarni Paco Rabanne 1 Million.

 Muževan, opojan i dugotrajan miris za prave, snažne i muževne muškarce.
ID Oglasa: #164075585
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.