slika
slika
slika
1 od 3

Paris Corner Voux Elegante DEKANT

450 din

Valjevo
138
5
pre 11 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Nenad online
Član od 26.03.2023.
Svi oglasi

Dekantujem iz lične kolekcije najpovoljnije

 

3ml -  350 din

5ml -  450 din

10ml - 800 din

20ml- 1500 din

 

     

       Voux Elegante je aromatični začinski miris za žene i muškarce. Citrusi u visokim notama predstavljaju kontrast dragocjenim začinima koji sugeriraju bogatstvo jedinstvene zemlje, njena osvajanja i dominaciju. Kompozicija Naxosa otvara se klasičnim, prozračnim i voćnim citrusnim notama bergamota i limuna okruženim nježnim i smirujućim nijansama lavande. Srce spaja sambac jasmin s cimetom, cashmeranom i medom, čija je romantična staza obogaćena muževnim akordima duhana i tonke iz baze. Vanilija stvara mekani i senzualni veo dodirujući cveće, voće i lišće duhana. Bazne note su fantastične i stvarno nose ove prekrasne note. Vrlo dobro izbalansiran parfem.

 

       Klon Xerjoff Naxos odličan za ovaj novac. Preporuka za hladnije vreme. Edit sad kad sam uporedio Naxos sa Voux. Voux je manje sladak i više citrusan i aromatičan. Takođe je linearniji nego Naxos koji prolazi kroz razne faze mirisa. Nije toliko blizak Naxosu da bi ste ih zamenili kao neki drugi klonovi ali onaj koji zna kako Naxos miriše odmah može da prepozna mirisni pravac. I dalje odličan za taj novac. I mogu reći da mi se više sviđa otvaranje Voux nego Naxosa međutim u sušenju pogotovo kasnijem Naxos uveliko prevazilazi Voux pogotovo vrhunski nenametljivim mirisom duvana.

 

 

       Šaljem poštom ili kao preporučeno pismo ili kao CC pošiljka a ako ste baš nestrpljivi i hoćete da platite više post expressom ili drugom raspoloživom brzom poštom(Axe, Dexpress, Bex). Lično preuzimanje u Valjevu.

ID Oglasa: #158746439
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.