slika
1 od 1

Prada "Luna Rossa Carbon" EDT / 100ml

35 €

Vlasotince
98
2
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Pegaz Og Store
Član od 21.04.2014.
Svi oglasi
Luna Rossa Carbon by Prada, 100ml eau de toilette

• Parfeme uvozim iz inostranstva

• Moguće je naručivanje svih parfema

• Komercijalno original pakovanje u celofanu sa zujalicom, serijskim brojem, bar kodom i QR kodom koji skeniranjem vodi na originalni sajt brendova

• Garantujem najkvalitetnije parfeme


Prada Luna Rossa Carbon - aromatični fougere miris za muškarce. Otvara se notama bergamota i bibera. U srcu ovog atraktivnog, šarmantnog, prefinjenog i neodoljivog parfema su lavanda, zemlja, vodene note, metalne note i ugalj, dok se osnova parfema sastoji od mešavine nota pačulija i molekula ambroksana. Luna Rossa Carbon od Prada-e je muževan, privlačan, elegantan i zavodljiv muški parfem.


▪Dostupni smo za vas 24/7.

▪KONTAKT Telefon 0637670737 (WhatsApp, Viber, Telegram, SMS)

▪Pošiljke šaljem isključivo Post Expressom
ID Oglasa: #161646906
Informacije
ČITAJ



▪ Članovima koji imaju manje od 5 ocena šaljem nakon uplate od 1000 dinara.

▪ Artikle ne menjam, ne vraćam itd. Molim vas da budete sigurni kad naručujete nešto, za sve informacije o artiklu sam tu, koliko god slika i snimaka zahtevate - dobićete.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.