slika
1 od 1

Prada Luna Rossa Sport 100ml.

30 €

Zrenjanin
28
2
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Parfemi 023
Član od 22.02.2011.
Svi oglasi

Luna Rossa Sport od Prada je amber začinski miris za muškarce.  Luna Rossa Sport je predstavljen 2015. Parfem je kreirao Daniela (Roche) Andrier. Gornje note su Bobice kleke i Džumbir; srednja nota je lavanda; bazne note su Vanilija i Mahune Tonke.

Prada uvećava kolekciju Luna Rossa novim muškim mirisom PRADA LUNA ROSSA SPORT koji dolazi nakon mirisa Luna Rosa iz 2012. godine, Luna Rossa 34th America`s Cup Limited Edition iz 2013. godine i Luna Rossa Extreme iz 2013. godine. Novi miris Prada Luna Rossa Sport dolazi u istoj formi bočice kao predhodnici, atraktivne crvene boje stakla kombinovane sa glatkim srebrnim metalik delom i predstavlja kombinaciju sportog stila i superiorne tehnike jedrenja. Pametna upotreba tekstura i kontrasta crvene i metalik srebre boje čini da novi miris Prada Luna Rossa Sport bude istaknut, atraktivan, moderan i drugačiji od čitave linije ove kuće.

PRADA LUNA ROSSA SPORT komponuje parfimer Daniela (Roche) Andrier koja je kreirana brojna Prada izdanja, mirise La Gemme kolekcije kuće Bvlgari kao i najnoviji čajni miris Eau Parfumee au The Bleu, mirise Marni, Bottega Veneta i druge. Miris se otvara ljutkasto citrusnim đumbirom, umiksanim sa aromatičnim bobicama kleke. Srce mirisa oplemenjuje lavanda, dok je osnova ugrejana vanilom i tonkom.

 

Ako neki parfem ili tester nije postavljen vi slobodno pitajte.  
U najkracem roku odgovaramo.
Licno preuzimanje u Zrenjaninu.
Moze slanje i brzom postom.
Parfemi su isti kao na slikama u istim bocama.

ID Oglasa: #164982643
Informacije
Parfemi AAA klase su u originalnom fabričkom pakovanju, intezivnog mirisa koji se zadržava na koži, a na odeći i po nekoliko dana.

Saljemo AKSOM, cena postarine je 350din.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.