slika
1 od 1

Tiziana Terenzi Kirke 100ml EDP Muški Parfem ORIGINAL

90 €Fiksno

Beograd | Voždovac
96
3
pre 3 dana
Petar
Član od 26.06.2017.
Svi oglasi

SVI PARFEMI SU ORIGINAL!

 

NABAVLJANJE PARFEMA PO VASOJ ZELJI, KONTAKT 24/7!


SIGURNA KUPOVINA!  

 

PISITE NA VIBER/WA/POZIV/KP ZA BILO KAKVA PITANJA ILI ZELJENI PARFEM I MI CEMO NABAVITI!

  • Tiziana Terenzi Kirke je moćna mešavina egzotičnog voća i mošusa. Ova kombinacija je veoma popularna u današnjim parfemima, ali retko urađena na tako kvalitetan način kao u ovom parfemu.

 

  •  

    Parfem je deklarisan kao uniseks. Iako pojedine recenzije kažu da više naginje ženskoj strani, uveravamo vas – i muškarci i žene mogu da ga iznesu, ali samo ako odgovara njihovoj ličnosti i karakteru.

     

 

  • Tečnost dolazi u masivnoj i teškoj bočici zlatne boje, sa velikim crnim poklopcem. Izgleda zaista luksuzno. Miris dolazi u bočici od 100ml.

     

 

  • Kirke počinje impresivno. Otvaranje je prava voćna eksplozija. Možete osetiti veoma osvežavajuću krušku, breskvu i marakuju. Kako parfem kreće da se razvija voćne note su i dalje prisutne, ali u prvi plan izbijaju vanila i heliotrop koji daju sladak miris i mošus koji dodaje određenu dozu čistoga. Mirisne note se odlično dopunjuju i zasita je u pitanju sjajan miris.

 

  • Možemo da zaključimo da je Kirke voćkast, svež, topao, sladak i čist miris.

    Tiziana Terenzi Kirke stvoren je za ljude koji vole jake i postojane mirise. Kirke će naterati mnoge da se okrenu i da vas pitaju šta to tako dobro miriše. Veoma je dopadljiv, ostavlja upečatljiv trag i ljudi pozitivno reaguju na njega. Samo namojte preterivati sa nanošenjem.

ID Oglasa: #166169408
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.