slika
slika
slika
slika
1 od 4

Yves Saint Laurent Y 100ml EDT

3.200 din

Beograd
22
0
pre 9 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Autodelovi Parfemi Original Bg
Član od 05.02.2013.
Svi oglasi

Pol:  za muškarce
Tip arome:  pranie, fužernie

Gornja nota:  aldehidi, bergamot, đumbir, limun, menta
Srce: ananas, geranijum, ljubičica, žalfija, jabuka
Završna nota:  vetiver, elevi balzam, kedar, tamjan, mošus, ambra

Y Eau de Toilette od Yves Saint Laurent je miris za muškarce. Ovo je novi parfem.  Y Eau de Toilette je predstavljen 2022.

 

I Men toaletna voda poznatog francuskog brenda Ives Saint Laurent je oda hrabrosti, snazi i istrajnosti. Svojim samouverenim zvukom tvrdi da je sve moguće. Aroma inspiriše za postizanje novih visina, podstiče aktivno delovanje u ime vaših snova i daje opojni osećaj slobode. Svetluca začinskim aspektima i aromatičnim nijansama, čija kombinacija eksplodira u vibrirajuću mirisnu kompoziciju.

Početnu notu toaletne vode odlikuje klasična suzdržanost aldehida, žuckasta svežina bergamota, uzbudljiva pikantnost đumbira, citrusna kiselost limuna i dubina hlađenja nane.  Glavna serija mirisa je satkana od egzotične slatkoće ananasa, gorke topline geranijuma, suptilne puderasti ljubičice, orašaste zadimljenosti žalfije i ljute strasti jabuke.  Zvuk finala izaziva klonulo iščekivanje sledećeg susreta sa mirisom. Svetluca sparnim šumskim glasom vetivera, četinarskom toplinom balzama od smrče, drvenastom suhoćom kedra, balzamičnom dubinom tamjana, životinjskom senzualnošću mošusa i bogatstvom ambra.

Muški parfem za svakog ko ima hrabrosti da se zapita: “ zašto ne? ”

Ives Saint Laurent I 2022 Eau de Toilette za muškarce stvorena je za svakog muškarca koji se ne plaši da sledi svoje strasti i ide svojim putem. Kombinuje svežinu i eleganciju i ističe vašu smelu stranu. Ako se previše samouvereno nosite sa svim životnim izazovima, ovaj miris je stvoren za vas.

mineralni drveni miris
osvežava, ostaje na koži do 12 sati
inovativna verzija originalnog Ives Saint Laurent I EDT mirisa

 

O brendu Yves Saint Laurent

Brand Yves Saint Laurent je simbol individualnosti, kreativnosti i luksuza, kako u modnoj industriji, tako i u svijetu kozmetike i parfema.

Yves Saint Laurent bio je jedan od najutjecajnijih i najuglednijih modnih kreatora 20. stoljeća. Tijekom svoje karijere duge više od 40 godina uobličavao je i mijenjao modne trendove i vjerovao da je ljepota apsolutni izražaj karaktera.

Yves Saint Laurent je sa svojih 25 godina preuzeo upravljanje modnom kućom Dior i tako postao povijesno najmlađi umjetnički direktor u svijetu haute couture. Svoj vlastiti brand predstavio je svijetu 1961. godine.

Ekskluzivna kozmetika, make-up i originalni parfemi Yves Saint Laurent sastavni su dio ovog čuvenog branda. Prepustite se užicima jedinstvene kompozicije mirisa Black Opium ili počastite svoje lice finim dodirima proizvoda iz kolekcije Touche É clat.

Osjetite i vi luksuz najboljih proizvoda, od kojih su mnogi s pravom postali ikone vremena. Yves Saint Laurent – Kad ljepota postane gesta.

 

 

Veleprodaja i maloprodaja komercijalnih parfema AAA Kvaliteta od provjerenih dobavljača čime osiguravamo isporuku originalnih i kvalitetnih proizvoda. Mirisi koje ćete naći u našoj ponudi su od istih proizvođača koji dostavljaju u klasične parfimerije.


Dolaze u originalnim pakovanjima i bocicama fabricki zapakovani kao na slikama na samom oglasu! ! !
Sve slike koje postavljamo su autenticne to jest iskljucivo nase iz naseg magacina i svaki je slikan iz naseg aparata i to su parfemi koje nudimo na samim oglasima! ! ! ! ! !

Pridruzite nam se i budite deo naseg mirisnog carstva, sa mirisom! ! ! ! ! !



Zašto smo tako pristupačni?  Odgovor je poprilično jednostavan. Za razliku od klasičnih trgovina mi radimo s daleko nižim maržama. Ne moramo plaćati visoku najamninu u trgovačkim centrima, na trgovima u centru grada i sl. Troškovi za najamninu pa čak i male trgovine su visoki. Naravno mi za razliku od klasične trgovine prodajemo puno više proizvoda, a samim tim i kupujemo više, a zahvaljujući tome imamo puno bolje nabavne cijene.

Parfem (ekstrakt) – sadrži 15 do 30 % mirisnog parfemskog ekstrakta u koncentriranom alkoholu.
Parfemska voda (Eau de Parfum, EdP) – sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 85–90% alkoholu.
Toaletna voda (Eau de Toilette, EdT) – sadrži 4 do 8 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 80% alkoholu.
Kolonjska voda (Eau de Cologne, EdC) –  sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 70% alkoholu

Naručite svoje parfeme i kozmetiku u našoj web prodavnici i preuzmite svoj paket u poslovnici u Zemunu . U Showu Roomsu možete naći veliku ponudu parfema i kozmetike. Imamo mogućnost testiranja na licu mjesta.

 

supersvastarica@gmail. com

 

Saljemo robu pouzecem Postexpresom ili Daily Expreesom i placanje je pouzecem! ! BESPLATNA POSTARINA! ! ! ! !

Mogucnost licne dostave u Zemunu , Novom Beogradu, Banovom brdu, Starom Gradu… . .

Kontakt Telefon: 060/0110508 069/3056347

ID Oglasa: #165096163
Informacije

Prodajemo

 

1. Original Parfeme

2. AA Kvalitet(replike)

⦁ Reklamacije na parfeme ne prihvatamo
⦁ Oglase i slike ne azuriramo, obnavljaju se automatski.
⦁ Cene i stanje su podlozne promenama, Ako se to desi javicemo vam odmah po upitu

Licno preuzimanje u Zemunu kod nas i saljemo preko kurira

Za eventualna ostecenja od kurirskih sluzbi ne odgovoramo ! !!

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.