slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

ARIANA Grande CLOUD EDP TESTER 100ml Ženski Original

52 €

Beograd
1.414
17
pre 12 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Autodelovi Parfemi Original Bg
Član od 05.02.2013.
Svi oglasi

Cloud od Ariana Grande je cvjetni voćni gurmanski miris za žene.  Cloud je predstavljen 2018. Parfem je kreirao Clement Gavarry. Gornje note su lavanda, Kruška i Bergamot; srednje note su Šlag, Bombone Praline, Kokos i Vanilna orhideja; bazne note su mošus i Drvene note.


Opis Ariana Grande Cloud
 

Kada se ženska parfemska voda Ariana Grande Cloud stopi sa vašom kožom, vaša čula će biti na sedmom nebu. Miris pahuljastog oblaka odvešće vas na mesto savršene sreće i beskrajne pozitivne energije.

sladak gurmanski miris sa voćnim i cvetnim notama
sanjiva, inspirativna mirisna kompozicija u prelepoj bočici
Ariana Grande ga je predstavila 2018.

Sastav mirisa

Od prvog trenutka ćete postati zavisni od ovog parfema. Oborit će vas s nogu kombinacijom lavande, ukusne kruške i slatkog svežeg bergamota. Tada će dominirati prefinjene note kokosovog krema, zatim praline i egzotične orhideje - vanile. Meki miris kašmira, blagi mošus i drvene note će vas pratiti do samog kraja.

Priča o mirisu

Armija fanova sa entuzijazmom prati svaki muzički nastup mlade, megapopularne pevačice koja svoje umetničke talente ostvaruje u svetu parfema. Kroz lepršavi parfem Ariana Grande Cloud želi da obraduje sve svoje fanove.

Ovaj razigrani parfem sa neodoljivo lepom bočicom dominirao je u čak dve takmičarske kategorije na dodeli nagrada The Fragrance Foundation Avards 2019.



O brendu Ariana Grande

Popularna američka pevačica i glumica Arijana Grande kreirala je sopstveni brend parfema koji su poput poznate pop dive - zanosni, razigrani i energični.

Arijana Grande se kao dete posvetila pevanju i glumi kada je dobila nekoliko uloga u serijama i mjuziklima. Kao pevačica, postala je poznata 2013. solo albumom Iours Truli, koji je zauzeo vrh muzičkih lista i pokrenuo njenu muzičku karijeru. Arijana Grande sada ima veliki broj velikih hitova što je čini jednom od najuticajnijih američkih zvezda i obožavaju je milioni obožavalaca!

Pevačica je 2015. godine ušla u svet senzualnih mirisa i predstavila svoj prvi parfem - slatku voćno-cvetnu parfemsku vodu Ari od Ariane Grande.  Godinu dana kasnije, pridružio joj se i parfem Ariana Grande Sveet Like Candi, koji će oduševiti vaša čula aromom šlaga, marshmallov kolačića i vanile. Važno je pomenuti i parfem Ariana Grande Cloud u kome ćete osetiti ukusne praline, kokos, cvetne note i sočno voće. Poklon setovi Ariana Grande, u kojima možete pronaći njene parfeme i proizvode za negu tela, oduševiće ne samo obožavaoce ove poznate pevačice, već i svaku ženu koja ima stil.

Okruženi mirisima u režiji Arijane Grande, postaćete glavna zvezda večeri. Da li ste spremni za reflektore?

Zašto smo tako pristupačni? Odgovor je poprilično jednostavan. Za razliku od klasičnih trgovina mi radimo s daleko nižim maržama. Ne moramo plaćati visoku najamninu u trgovačkim centrima, na trgovima u centru grada i sl. Troškovi za najamninu pa čak i male trgovine su visoki. Naravno mi za razliku od klasične trgovine prodajemo puno više proizvoda, a samim tim i kupujemo više, a zahvaljujući tome imamo puno bolje nabavne cijene.

 

Predložena upotreba: -Miris se pojačava toplinom vlastitog tijela. Nanesite u nabore koljena i laktova za dugotrajniji, jači miris. -Nakon nanošenja izbjegavajte trljanje ili brisanje kože. Ovo razgrađuje miris, zbog čega se brže troši. -Ako više volite stavljati miris na zapešća, obavezno ga nanesite nakon čestog pranja ruku, jer to obično ispire miris. -Zamijenite miris nakon 12 mjeseci. Parfemi kojima je istekao rok trajanja stariji od godinu dana gube integritet izvornog mirisa.


Parfem (ekstrakt) –  sadrži 15 do 30 % mirisnog parfemskog ekstrakta u koncentriranom alk-oholu.
Parfemska voda (Eau de Parfum, EdP) –  sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 85–90% alko-holu.
Toaletna voda (Eau de Toilette, EdT) –  sadrži 4 do 8 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 80% alko-holu.
Kolonjska voda (Eau de Cologne, EdC) –   sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 70% alko-holu

Naručite svoje parfeme i kozmetiku u našoj web prodavnici i preuzmite svoj paket u poslovnici u Zemunu . U Showu Roomsu možete naći veliku ponudu parfema i kozmetike. Imamo mogućnost testiranja  na licu mjesta.

Molimo Vas da prije dolaska u Show Room  provjerite, da li je narudžba spremna za preuzimanje na tel: 011/3163032 ili e-mail: supersvastarica@gmail. com

Saljemo robu pouzecem Postexpresom ili Daily Expreesom  i placanje je pouzecem! ! BESPLATNA POSTARINA! ! ! ! !

Mogucnost licne dostave u Zemunu , Novom Beogradu, Banovo brdo

Kontakt Telefon:   060/0110508   069/3056347 

ID Oglasa: #134897980
Informacije

Prodajemo

 

1. Original Parfeme

2. AA Kvalitet(replike)

⦁ Reklamacije na parfeme ne prihvatamo
⦁ Oglase i slike ne azuriramo, obnavljaju se automatski.
⦁ Cene i stanje su podlozne promenama, Ako se to desi javicemo vam odmah po upitu

Licno preuzimanje u Zemunu kod nas i saljemo preko kurira

Za eventualna ostecenja od kurirskih sluzbi ne odgovoramo ! !!

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.