slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Armani Si Passione 100ml EDP

3.200 din

Beograd
16
0
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Autodelovi Parfemi Original Bg
Član od 05.02.2013.
Svi oglasi

Pol:  žene
Tip arome:  voćni, cvetni

Gornja nota:  kruška, ružičasti biber, crna ribizla
Srce:  heliotrop, jasmin, ruža
Završna nota: kedar, vanilija

Sì Passione od Giorgio Armani je cvjetni voćni miris za žene.  Sì Passione je predstavljen 2017

 

Si Passione je elitna parfemska voda sa voćno-cvetnom aromom za žene, koju je 2017. godine lansirala poznata modna kuća Armani iz Italije. Luksuzna aroma Si Passione – “ kombinacija snage, gracioznosti i nezavisnosti duha” , svetlo otelotvorenje lica apsolutno samouverene i strastvene žene koja zavodi i provocira, ne ostavljajući nikoga ravnodušnim.

 

Zanosna, moćna, vrhunska, aroma se otvara slatkim voćnim notama sočne kruške bibera, opojnim bobicama crne ribizle i svežim, sofisticiranim akordom ružičastog bibera. Luksuzno cvetno „ srce“ kompozicije nežno presijava nijansama prefinjenog belog jasmina, senzualne baršunasto-začinske ruže od meda i slatkim cvetno-vanilin akcentom heliotropa, koji se strasno prepliću sa toplim notama u donjim notama Armani Si Passione. parfem. , delikatne kremasto crne nijanse belog kedra i intrigantne orijentalno-začinsko-slatke kapljice vanile.

Miris Armani Si Passione se nalazi u originalnoj dizajnerskoj bočici, napravljenoj u obliku stilizovane jarko crvene tube karmina.

 

Kad želite reći da… i kad stvarno kažete da! Parfemska voda Giorgio Armani Sì Passione priuštit će vašim osjetilima uzbuđenje kakvo osjećate kad se nalazite pred velikom odlukom. U svakoj od vas skriva se samouvjerena žena koja ne može odoljeti ovom intenzivno odvažnom mirisu, mirisu koji ne zna za kompromis.

  • voćno-cvjetni miris
  • odgovara samopouzdanim i neovisnim ženama
  • za svakodnevno nošenje, za ured i večernje izlaske

O brendu Armani

Armani je sinonim za eleganciju koja kombinira svevremenost i aktualne trendove.

Giorgio Armani se smatra jednim od najuspješnijih talijanskih modnih kreatora svih vremena. Svojim nezamjenjivim stilom u kojem spaja nenametljivost s daškom čudnovatosti, osvojio je srca milijuna žena diljem svijeta. Parfemi i kozmetika Armani, poput njegovih modela, sinonim su kvalitete, svevremenosti i uspjeha.

Prije osnivanja vlastitog branda, Armani je radio kao neovisni dizajner za mnoge modne kuće. 70-ih godina prošlog stoljeća, stvorio je svoju prvu vlastitu kolekciju i ubrzo nakon toga tržištu je predstavio i kolekciju kozmetike, make-upa i parfema pod nazivom Armani.

Mirisi za muškarce Armani Acqua di Giò ili mirisi za žene Armani Si su bezvremenski klasici koji su ostavili neizbrisiv trag u povijesti te i danas zauzimaju najviša mjesta na ljestvicama popularnosti.

Bilo da se odlučite za oprobanu klasiku ili modernu interpretaciju, u odabiru mirisa Armani nikada se ne možete prevariti.

 

Veleprodaja i maloprodaja komercijalnih parfema AAA Kvaliteta od provjerenih dobavljača čime osiguravamo isporuku originalnih i kvalitetnih proizvoda. Mirisi koje ćete naći u našoj ponudi su od istih proizvođača koji dostavljaju u klasične parfimerije.


Dolaze u originalnim pakovanjima i bocicama fabricki zapakovani kao na slikama na samom oglasu! ! !
Sve slike koje postavljamo su autenticne to jest iskljucivo nase iz naseg magacina i svaki je slikan iz naseg aparata i to su parfemi koje nudimo na samim oglasima! ! ! ! ! !

Pridruzite nam se i budite deo naseg mirisnog carstva, sa mirisom! ! ! ! ! !



Zašto smo tako pristupačni?  Odgovor je poprilično jednostavan. Za razliku od klasičnih trgovina mi radimo s daleko nižim maržama. Ne moramo plaćati visoku najamninu u trgovačkim centrima, na trgovima u centru grada i sl. Troškovi za najamninu pa čak i male trgovine su visoki. Naravno mi za razliku od klasične trgovine prodajemo puno više proizvoda, a samim tim i kupujemo više, a zahvaljujući tome imamo puno bolje nabavne cijene.

Parfem (ekstrakt) – sadrži 15 do 30 % mirisnog parfemskog ekstrakta u koncentriranom alkoholu.
Parfemska voda (Eau de Parfum, EdP) – sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 85–90% alkoholu.
Toaletna voda (Eau de Toilette, EdT) – sadrži 4 do 8 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 80% alkoholu.
Kolonjska voda (Eau de Cologne, EdC) –  sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 70% alkoholu

Naručite svoje parfeme i kozmetiku u našoj web prodavnici i preuzmite svoj paket u poslovnici u Zemunu . U Showu Roomsu možete naći veliku ponudu parfema i kozmetike. Imamo mogućnost testiranja na licu mjesta.

 

supersvastarica@gmail. com

 

Saljemo robu pouzecem Postexpresom ili Daily Expreesom i placanje je pouzecem! ! BESPLATNA POSTARINA! ! ! ! !

Mogucnost licne dostave u Zemunu , Novom Beogradu, Banovom brdu, Starom Gradu… . .

Kontakt Telefon: 060/0110508 069/3056347

 

ID Oglasa: #165096564
Informacije

Prodajemo

 

1. Original Parfeme

2. AA Kvalitet(replike)

⦁ Reklamacije na parfeme ne prihvatamo
⦁ Oglase i slike ne azuriramo, obnavljaju se automatski.
⦁ Cene i stanje su podlozne promenama, Ako se to desi javicemo vam odmah po upitu

Licno preuzimanje u Zemunu kod nas i saljemo preko kurira

Za eventualna ostecenja od kurirskih sluzbi ne odgovoramo ! !!

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.