slika
1 od 1

BOSS The Scent tester100ml. miris za zene

2.500 din

Zrenjanin
190
5
pre 11 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Parfemi 023
Član od 22.02.2011.
Svi oglasi

Boss The Scent For Her od Hugo Boss je cvjetni voćni miris za žene.  Boss The Scent For Her je predstavljen 2016. Gornje note su Breskva i Bijela frezija; srednja nota je Osmantus; bazna nota je Kakao.

Boss The Scent for Her je predstavljen u junu 2016. godine kao žensko izdanje koje nasleđuje prošlogodišnji muški miris Boss The Scent. Zavodljive je i luskuzne kompozicije. Početak mirisa spaja sočne arome breskve sa cvetovima frezije dok je u srcu mirisa osmantus koji razvija miomirise nalik kajsijama. Osnova je gurmanska i nudi akorde pečeni kakaoa koji produbljuje cvetno voćne nijanse i daje im soficticiranu slatkoću i toplinu.

Ako neki parfem ili tester nije postavljen vi slobodno pitajte.  
U najkracem roku odgovaramo.
Licno preuzimanje u Zrenjaninu.
Moze slanje i brzom postom.
Parfemi su isti kao na slikama u istim bocama.

ID Oglasa: #140122029
Informacije
Parfemi AAA klase su u originalnom fabričkom pakovanju, intezivnog mirisa koji se zadržava na koži, a na odeći i po nekoliko dana.

Saljemo AKSOM, cena postarine je 350din.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.