slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Carolina Herrera 212 VIP 80ml

3.200 din

Beograd
12
0
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Autodelovi Parfemi Original Bg
Član od 05.02.2013.
Svi oglasi

Pol: Za žene
Godina stvaranja:2010

Gornje note:  rum, marakuja
Srednje note : mošus, gardenija
Donje note : mahune tonke, vanila

212 VIP od Carolina Herrera je amber gurmanski miris za žene.  212 VIP je predstavljen 2010.

 

Carolina Herrera 212 VIP („ Carolina Herrera. 212 VIP” ) je parfem za odabrane dame koje znaju da razumeju visoku modu, savremenu umetnost i luksuzne, elitne parfeme.  Ovaj parfem je postao dugo očekivani novi proizvod za 2010. godinu.

Svaki miris ovog modnog brenda kreiran je da pruži radost svojoj vlasnici i ljudima oko nje. Mnoge žene koje izaberu ovaj blistavi parfem će ceniti aromu koja može stvoriti nenadmašno šarmantan, senzualan imidž. Parfem Carolina Herrera 212 VIP namenjen je onima koji su zaljubljeni u ceo svet, koji znaju da cene svoju okolinu, sve lepo i dostojno ljubavi što je okolo. Dizajnerska bočica parfema raduje oko svojom bogatom, zlatnom bojom.

Parfemska kompozicija se sastoji od nota zrna tonke, slatke vanile, mošusa, gardenije, opojnog ruma i ukusne marakuje.

Postoje pozivi koji se ne mogu odbiti, a Carolina Herrera 212 VIP Eau de Parfum za žene je jedna od njih. Ovaj parfem otvara vrata žurke za sve one posebno odabrane, a jedino što morate poneti sa sobom je vaša ličnost.

parfem koji odražava energiju metropole i samopouzdanje
moderan, ali elegantan parfem, sa vrlo malom dozom ludila
orijentalni parfem koji se posebno ističe uveče

O brendu Carolina Herrera
„ Osećam odgovornost prema savremenoj ženi. Želim da se oseća samouvereno, moderno i iznad svega lepo. ” Ideja ovog brenda, lansiranog 1980. godine i koji nosi njeno ime, zasnovana je na ovim rečima venecuelanske modne kreatorke Karoline Herere.

Od samog početka, pod uticajem međunarodne kulture i mode, Carolina Herrera se izdvajala izuzetnim i prepoznatljivim stilom. Uz pomoć Diane Vreeland, legendarne modne urednice Voguea, predstavila je kolekciju u njujorškom Metropolitan Clubu i dobila odlične kritike.  Nedugo zatim, njene haljine su nosile Žaklin i Kerolin Kenedi, Lora Buš, kao i Mišel Obama.

Brend Carolina Herrera uspešno se probio u svet parfema 1988. godine svojim prvim istoimenim parfemom. Potom su javnost oduševili kolekcijom Carolina Herrera 212, čije ime odaje počast voljenom Menhetnu, i mirisnim duetom za žene i muškarce Carolina Herrera Good Girl i Bad Boi. Ovaj mirisni par, kao i ostali njihovi parfemi i ceo brend, predstavlja luksuz, eleganciju i bezvremenski stil.

 

Veleprodaja i maloprodaja komercijalnih parfema AAA Kvaliteta od provjerenih dobavljača čime osiguravamo isporuku originalnih i kvalitetnih proizvoda. Mirisi koje ćete naći u našoj ponudi su od istih proizvođača koji dostavljaju u klasične parfimerije.


Dolaze u originalnim pakovanjima i bocicama fabricki zapakovani kao na slikama na samom oglasu! ! !
Sve slike koje postavljamo su autenticne to jest iskljucivo nase iz naseg magacina i svaki je slikan iz naseg aparata i to su parfemi koje nudimo na samim oglasima! ! ! ! ! !

Pridruzite nam se i budite deo naseg mirisnog carstva, sa mirisom! ! ! ! ! !



Zašto smo tako pristupačni?  Odgovor je poprilično jednostavan. Za razliku od klasičnih trgovina mi radimo s daleko nižim maržama. Ne moramo plaćati visoku najamninu u trgovačkim centrima, na trgovima u centru grada i sl. Troškovi za najamninu pa čak i male trgovine su visoki. Naravno mi za razliku od klasične trgovine prodajemo puno više proizvoda, a samim tim i kupujemo više, a zahvaljujući tome imamo puno bolje nabavne cijene.

Parfem (ekstrakt) – sadrži 15 do 30 % mirisnog parfemskog ekstrakta u koncentriranom alkoholu.
Parfemska voda (Eau de Parfum, EdP) – sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 85–90% alkoholu.
Toaletna voda (Eau de Toilette, EdT) – sadrži 4 do 8 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 80% alkoholu.
Kolonjska voda (Eau de Cologne, EdC) –  sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 70% alkoholu

Naručite svoje parfeme i kozmetiku u našoj web prodavnici i preuzmite svoj paket u poslovnici u Zemunu . U Showu Roomsu možete naći veliku ponudu parfema i kozmetike. Imamo mogućnost testiranja na licu mjesta.

 

supersvastarica@gmail. com

 

Saljemo robu pouzecem Postexpresom ili Daily Expreesom i placanje je pouzecem! ! BESPLATNA POSTARINA! ! ! ! !

Mogucnost licne dostave u Zemunu , Novom Beogradu, Banovom brdu, Starom Gradu… . .

Kontakt Telefon: 060/0110508 069/3056347

 

ID Oglasa: #165369956
Informacije

Prodajemo

 

1. Original Parfeme

2. AA Kvalitet(replike)

⦁ Reklamacije na parfeme ne prihvatamo
⦁ Oglase i slike ne azuriramo, obnavljaju se automatski.
⦁ Cene i stanje su podlozne promenama, Ako se to desi javicemo vam odmah po upitu

Licno preuzimanje u Zemunu kod nas i saljemo preko kurira

Za eventualna ostecenja od kurirskih sluzbi ne odgovoramo ! !!

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.