slika
slika
1 od 2

Chanel CHANCE EAU TENDRE EDP 2019 TESTER 100ml Ženski ORIGIN

110 €

Beograd
248
0
pre 12 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
AUTODELOVI PARFEMI ORIGINAL BG
Član od 05.02.2013.
Svi oglasi
Chanel CHANCE EAU TENDRE EDP 2019 TESTER 100ml Ženski ORIGINAL 100%

VELIČANSTVEN! ! ! !

Lagani miris Chance je prepun energije i vitalnosti. Blagi nježni miris Chance postupno se oslobađa i iznenađuje svojom promjenjivom ljepotom.

  1. godine ovaj parfem od Chanel bio je proglašen najboljim ženskim mirisom.
Sastav

Sadržaj
bijeli mošus, dunja, grejp, ruža, jasmin
Vrsta mirisa
voćni, cvjetni


Istaknite svoju karizmu i osobnost senzualnim mirisom s kojim nećete moći proći neopaženo. Parfemska voda Chanel Chance Eau Tendre će vam to omogućiti. Dopustite da vas zavede njezina opojnost i krenite u novu pustolovinu. Potrebno je tako malo, dajte joj šansu.

cvjetno-voćni miris s dunjom i grejpom
za ženu koja želi biti samopouzdana
za svaki dan, ali i za posebne prilike

Sastav mirisa

Uvodne note će vas ugodno iznenaditi kombinacijom dunje i svježeg grejp,  a na koje se srce mirisa nadovezuje slatkom ružom i nježnim jasminom. Baza mirisa pripada senzualnom bijelom mošusu koji zaokružuje cijelu mirisnu kompoziciju, čineći je naprosto savršenom.

Priča o mirisu

Ovo je parfem za žene koje se ne boje iskoristiti prilike koje im život pruža. Njegova poruka je da ne postoji nemoguće. Za nastanak mirisne kompozicije zaslužan je Olivier Polge, glavni parfumer


Osnivačica branda Chanel, poznata i pod imenom kraljica mode, Gabrielle Bonheur Chanel rodila se 1883.  godine u gradiću Saumur, u zapadnoj Francuskoj. Međutim, svijet mode osvojila je tek iz Pariza i to svojim progresivnim dizajnom kostima s hlačama i suknjom.

Coco Chanel najprije je nastupala kao pjevačica u baru, gdje je i zaradila svoj nadimak. Već 1912. godine otvorila je svoj prvi salon mode te je ubrzo postala priznata dizajnerica. Polovinom 20. stoljeća diktirala je trendove visoke mode, a brand Chanel na sebi su imale osobe poput Jacqueline Kennedy ili Grace Kelly.

Nije prošlo puno vremena, a G. B Chanel svoj krug zanimanja proširila je na područje kozmetike i parfema.  Prvi Chanel parfem predstavljen je tržištu već 1921.  godine. Bio je to legendarni Chanel N° 5 i dan danas jedan od najslavnijih i najprodavanijih mirisa ikada. Kultnim i bez ustručavanja možemo nazvati i mirise Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport ili Chanel Gabrielle.

Predložena upotreba: -Miris se pojačava toplinom vlastitog tijela. Nanesite u nabore koljena i laktova za dugotrajniji, jači miris. -Nakon nanošenja izbjegavajte trljanje ili brisanje kože. Ovo razgrađuje miris, zbog čega se brže troši. -Ako više volite stavljati miris na zapešća, obavezno ga nanesite nakon čestog pranja ruku, jer to obično ispire miris. -Zamijenite miris nakon 12 mjeseci. Parfemi kojima je istekao rok trajanja stariji od godinu dana gube integritet izvornog mirisa. Toaletna ili parfemska voda ? : Razlika leži u količini parfemskog ulja. Dok EDT sadrži pet do devet posto, EDP sadrži više, obično osam do 14 posto. EDP-ovi, dakle, traju duže i mirišu intenzivnije.

 

Uđite u svijet mirisa i odaberite parfem na original-parfem. rs ! U našoj ponudi pronaći ćete hiljade brendiranih parfema, toaletnih voda i mirisa za dom od preko dvesto svjetskih proizvođača.

U ponudi imamo preko 2500 parfema ORIGINALA i originalih testera,  kozmetiku MAX FACTOR ,  Lan. come ,  Clarins, Collistar, PUPA, Lalique  Setove za paklone sa kupkom ili body losionom 

 

Uz parfemske i toaletne vode, također nudimo i mirisnu kozmetiku i prekrasno upakovane poklon setove parfema koji su idealan poklon i za žene i za muškarce

Zašto smo tako pristupačni? Odgovor je poprilično jednostavan. Za razliku od klasičnih trgovina mi radimo s daleko nižim maržama. Ne moramo plaćati visoku najamninu u trgovačkim centrima, na trgovima u centru grada i sl.  

Parfem (ekstrakt) –  sadrži 15 do 30 % mirisnog parfemskog ekstrakta u koncentriranom alk-oholu.
Parfemska voda (Eau de Parfum, EdP) –  sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 85–90% alko-holu.
Toaletna voda (Eau de Toilette, EdT) –  sadrži 4 do 8 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 80% alko-holu.
Kolonjska voda (Eau de Cologne, EdC) –   sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 70% alko-holu

Naručite svoje parfeme i kozmetiku u našoj web prodavnici i preuzmite svoj paket u poslovnici u Zemunu . U Showu Roomsu možete naći veliku ponudu parfema i kozmetike. Imamo mogućnost testiranja  na licu mjesta.

Molimo Vas da prije dolaska u Show Room  provjerite, da li je narudžba spremna za preuzimanje na tel: 011/3163032 ili e-mail: supersvastarica@gmail. com

Saljemo robu pouzecem Postexpresom ili Daily Expreesom  i placanje je pouzecem! ! BESPLATNA POSTARINA! ! ! ! !

Mogucnost licne dostave u Zemunu , Novom Beogradu, Banovom brdu, Starom Gradu… . .

Kontakt Telefon:   060/0110508   069/3056347 0612603609

ID Oglasa: #113813066
Informacije

Prodajemo

 

1. Original Parfeme

2. AA Kvalitet(replike)

⦁ Reklamacije na parfeme ne prihvatamo
⦁ Oglase i slike ne azuriramo, obnavljaju se automatski.
⦁ Cene i stanje su podlozne promenama, Ako se to desi javicemo vam odmah po upitu

Licno preuzimanje u Zemunu kod nas i saljemo preko kurira

Za eventualna ostecenja od kurirskih sluzbi ne odgovoramo ! !!

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.