slika
1 od 1

Chanel - Coco Mademoiselle 100ml edp Ženski Parfem ORIGINAL

110 €Fiksno

Beograd | Voždovac
5
0
pre 10 dana
Petar
Član od 26.06.2017.
Svi oglasi

SVI PARFEMI SU ORIGINAL!

 

NABAVLJANJE PARFEMA PO VASOJ ZELJI, KONTAKT 24/7!


SIGURNA KUPOVINA!  


PISITE NA VIBER/WA/POZIV/KP ZA BILO KAKVA PITANJA ILI ZELJENI PARFEM I MI CEMO NABAVITI!

 

  • Chanel Coco Mademoiselle je blistava amber mirisna kompozicija koja podseća na hrabru mladu Coco Chanel. Ova apsolutno moderna aroma ima snažan, ali iznenađujuće svež karakter.

 

  • Varljivi tonovi sveže i živahne narandže odmah bude sva čula. Transparentno srce otkriva note jasmina i majskog ružičnjaka. Miris se na kraju razvija uz sofisticirane akcente pačulija i vetivera.

 

  • Ovaj parfem ima izuzetno snažan karakter i veoma je elegantan. On je Vaš prvi izbor ako želite da izgledate i osećate se elegantno. Iako je Coco Mademoiselle prvenstveno namenjen mlađim ženama između 20 i 30 godina, recenzije korisnika ukazuju da ga koriste i starije žene.

 

  • Chanel Coco Mademoiselle je miris koji ističe individualnost i hrabrost. Njegova sveža narandžasta nota budi duh, dok cvetne note jasmina i ruže dodaju transparentnu eleganciju. Bazne note pačulija i vetivera pružaju dubinu i karakter. Ovo je miris za žene koje znaju šta žele i kako da to postignu.
ID Oglasa: #166170731
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.