slika
1 od 1

Dior Pure Poison 100ml. miris za zene

30 €

Zrenjanin
139
9
pre 11 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Parfemi 023
Član od 22.02.2011.
Svi oglasi

Pure Poison od Dior je cvjetni miris za žene.  Pure Poison je predstavljen 2004. Pure Poison je kreirao Carlos Benaim, Dominique Ropion i Olivier Polge. Gornje note su jasmin, Narandža, Bergamot i Sicilijanska mandarina; srednje note su Gardenija i Cvijet narandže; bazne note su Sandalovo drvo, Bijeli amber, Kedar i Bijeli mošus.

Pure Poison je najnoviji Diorov otrov, opčinjava vas ali i puni drskom snagom, naziv predstavlja parfem. Pure Poison su pravili tri parfimera, tri « nosa» , tri duše, i ovaj kolektivni rad raduje složenom kompozicijom i izuzetnom harmonijom.

Na početku vas izazivaju svježe note bergamota i jasmina; zatim na snagu stupa bijelo cvijeće, erotično i opojno; dubinu mirisu daje sandalovina i amber.

Napravljen je 2004. Kreatori su Carlos Benaim, Dominique Ropion i Olivier Polge.

Ako neki parfem ili tester nije postavljen vi slobodno pitajte.  
U najkracem roku odgovaramo.
Licno preuzimanje u Zrenjaninu.
Moze slanje i brzom postom.
Parfemi su isti kao na slikama u istim bocama.

ID Oglasa: #140121488
Informacije
Parfemi AAA klase su u originalnom fabričkom pakovanju, intezivnog mirisa koji se zadržava na koži, a na odeći i po nekoliko dana.

Saljemo AKSOM, cena postarine je 350din.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.