slika
slika
slika
1 od 3

Gallagher Fragrances Wicked Good parfem, original

17.900 din

Beograd
129
1
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Petisa
Član od 27.11.2013.
Batch code nema.
Gallagher Fragrances Wicked Good parfem, original kao i sve stvari na mom profilu. Cena je za ostatak u bočici od cc 45ml ( bocica je potpuno neprozirna, nemoguce je slikati ni sa kontrasnim svetlom).
Zainteresovani za ceo dekant imaju ponudu na mom profilu.
Na mom profilu imate ponudu za puno razlicitih niche/ indie niche- natural parfemskih brendova u razlicitim opcijama - mini parfemi, testeri, dekanti, ostatak u bocici, discovery setovi. Mozete pogledati.
Parfem je jedna od onih pravih parfemskih čarolija iz sveta gurmanskih infie niche parfema. Wicked Good je predstavljen 2019. Parfem je kreirao Daniel Gallagher.
Wicked Good je prikladno nazvan i krajnje pojednostavljen. Wicked Good sadrži samo 3 gurmanske note mlečne čokolade, apsoluta mahuna tonke i apsoluta vanile sa Madagaskara. Savrsen je!
Na profilu je aktuelno veliko snizenje zbog preseljenja.
ID Oglasa: #149341061
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.