slika
1 od 1

Good Girl Glorius Gold 80ml Tester

2.500 din

Zrenjanin
232
5
pre 11 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Parfemi 023
Član od 22.02.2011.
Svi oglasi

Pojačajte svoje poklone ove praznične sezone uz novu Good Girl Gold Fantasy, raskošno kolekcionarsko izdanje kultnog mirisa Good Girl prelivenog svjetlucavim zlatom. Odvažna mješavina tamnih i svijetlih elemenata, Good Girl je hrabar, ali sofisticiran miris inspirisan Carolininom jedinstvenom vizijom dualnosti moderne žene.

The Fragrance

Slatki, primamljivi kvaliteti jasmina daju Good Girl sjajnu ženstvenost. Bogato mirisni kakao i opojna Tonka izražavaju misterioznu stranu Good Girl, dok badem i kafa donose note smele živahnosti.

Za nju

Ona je: zavodljiva i jaka

Prilika: Dan i noć

Boca

Ikoni Good Girl stiletto – ultimativni simbol ženskog osnaživanja – dat je dodatni sloj luksuza sa blistavom zlatnom vanjštinom i blistavim šljokicama optočenim prstima.

Ako neki parfem ili tester nije postavljen vi slobodno pitajte.  
U najkracem roku odgovaramo.
Licno preuzimanje u Zrenjaninu.
Moze slanje i brzom postom.
Parfemi su isti kao na slikama u istim bocama.

ID Oglasa: #142310541
Informacije
Parfemi AAA klase su u originalnom fabričkom pakovanju, intezivnog mirisa koji se zadržava na koži, a na odeći i po nekoliko dana.

Saljemo AKSOM, cena postarine je 350din.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.