slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Thierry Mugler Angel 50ml EDP

3.200 din

Beograd
11
2
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Autodelovi Parfemi Original Bg
Član od 05.02.2013.
Svi oglasi

Thierri Mugler Angel 50 ml.

Grupa mirisa: orijentalni, gurmanski

Gornje note: bergamot

Srce:  karamela, crveno voće, praline

Donje note:  vanilija, pačul

Angel od Mugler je amber gurmanski miris za žene. Angel je predstavljen 1992

 

Anđeoski parfem sa provokativnom kompozicijom mirisa,  koji kao da nije sa ovog sveta – Mugler Angel parfemska voda je napravljena za žene anđeoskog lica i nestašnog duha. Ne dozvolite da vas njegova delikatna bočica zavara, krije impresivan, nezamenljiv i originalan miris, pomalo ekscentričnog karaktera, koji ćete ili voleti ili mrzeti. Trećeg nema.

intenzivan slatki miris sa čokoladom
za žene koje se ne plaše da budu u centru pažnje
idealan za večeri i ledene zimske dane

Kompozicija mirisa
Mirisnu kompoziciju kultnog parfema Angel čine slatke note čokolade, meda, karamele i šećerne vate sa svojim antipodima: blago začinjeni pačuli, citrusne note bergamota, kokosa i tople sandalovine. Za neobičan čulni doživljaj zaslužni su orijentalni elementi iz baze ove parfemske vode.

Priča o mirisu
Angel Mugler parfemska voda za žene lansirana je 1992. godine kao delo parfimera Olivijea Krespa i Iva de Kirina. Ubrzo je postao najpopularniji parfem u celoj Francuskoj, nakon čega je krenuo u osvajanje ostatka sveta. Ovaj kultni parfem smešten je u delikatnoj, nebesko plavoj bočici koja prikazuje noćno nebo puno sjajnih zvezda. Ova veoma intenzivna mirisna kompozicija definitivno nije za svakoga, ali ako se zaljubite u nju, možete biti sigurni da ništa neće bolje naglasiti vašu snažnu ličnost od nje.

 

O brendu Mugler
Zaboravite na pravila i monotone konvencije. Luksuzni parfemi francuskog brenda Mugler kao da dolaze iz druge dimenzije. Oni su originalni, ekstravagantni i pomalo provokativni.

Iza ovog brenda stoji modni dizajner i vizionar Manfred Thierri Mugler. Svoju zvezdanu karijeru započeo je davne 1973. godine kolekcijom prelepih haljina za dame pod nazivom Cafe de Paris. Međutim, niko nije mogao da zamisli šta će se dogoditi kada Thierri Mugler zakorači u svet parfema.

Prvi parfem, Angel Thierri Mugler, lansiran je 1992. godine i izazvao je pravu revoluciju svojim slatkim čokoladnim notama. Nakon velikog uspeha legendarnog Mugler Angel parfema, nastao je sledeći bestseler – orijentalni i topli Mugler Alien. Ne smemo zaboraviti ni Thierri Mugler Vomaniti,  koji osvaja svojom slatko-začinskom mirisnom kompozicijom, ni senzualni cvetno-drveni parfem Mugler Aura.

 

Veleprodaja i maloprodaja komercijalnih parfema AAA Kvaliteta od provjerenih dobavljača čime osiguravamo isporuku originalnih i kvalitetnih proizvoda. Mirisi koje ćete naći u našoj ponudi su od istih proizvođača koji dostavljaju u klasične parfimerije.


Dolaze u originalnim pakovanjima i bocicama fabricki zapakovani kao na slikama na samom oglasu! ! !
Sve slike koje postavljamo su autenticne to jest iskljucivo nase iz naseg magacina i svaki je slikan iz naseg aparata i to su parfemi koje nudimo na samim oglasima! ! ! ! ! !

Pridruzite nam se i budite deo naseg mirisnog carstva, sa mirisom! ! ! ! ! !



Zašto smo tako pristupačni?  Odgovor je poprilično jednostavan. Za razliku od klasičnih trgovina mi radimo s daleko nižim maržama. Ne moramo plaćati visoku najamninu u trgovačkim centrima, na trgovima u centru grada i sl. Troškovi za najamninu pa čak i male trgovine su visoki. Naravno mi za razliku od klasične trgovine prodajemo puno više proizvoda, a samim tim i kupujemo više, a zahvaljujući tome imamo puno bolje nabavne cijene.

Parfem (ekstrakt) – sadrži 15 do 30 % mirisnog parfemskog ekstrakta u koncentriranom alkoholu.
Parfemska voda (Eau de Parfum, EdP) – sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 85–90% alkoholu.
Toaletna voda (Eau de Toilette, EdT) – sadrži 4 do 8 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 80% alkoholu.
Kolonjska voda (Eau de Cologne, EdC) –  sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 70% alkoholu

Naručite svoje parfeme i kozmetiku u našoj web prodavnici i preuzmite svoj paket u poslovnici u Zemunu . U Showu Roomsu možete naći veliku ponudu parfema i kozmetike. Imamo mogućnost testiranja na licu mjesta.

Molimo Vas da prije dolaska u Show Room provjerite, da li je narudžba spremna za preuzimanje na tel: 011/3163032 ili e-mail: supersvastarica@gmail. com

Saljemo robu pouzecem Postexpresom ili Daily Expreesom i placanje je pouzecem! ! BESPLATNA POSTARINA! ! ! ! !

Mogucnost licne dostave u Zemunu , Novom Beogradu, Banovom brdu, Starom Gradu… . .

Kontakt Telefon: 060/0110508 069/3056347 0612603609

 

ID Oglasa: #165986070
Informacije

Prodajemo

 

1. Original Parfeme

2. AA Kvalitet(replike)

⦁ Reklamacije na parfeme ne prihvatamo
⦁ Oglase i slike ne azuriramo, obnavljaju se automatski.
⦁ Cene i stanje su podlozne promenama, Ako se to desi javicemo vam odmah po upitu

Licno preuzimanje u Zemunu kod nas i saljemo preko kurira

Za eventualna ostecenja od kurirskih sluzbi ne odgovoramo ! !!

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.