slika
1 od 1

YSL Black Opium parfem 90ml.

30 €

Zrenjanin
343
13
juče
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Parfemi 023
Član od 22.02.2011.
Svi oglasi

Black Opium od Yves Saint Laurent je amber gurmanski miris za žene.  Black Opium je predstavljen 2014. Black Opium je kreirao Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Olivier Cresp i Honorine Blanc. Gornje note su Kruška, Ružičasti biber i Cvijet narandže; srednje note su Kava, kafa, kahva, jasmin, Gorki badem i Sladić; bazne note su Vanilija, pačuli, Kedar i Kašmir.

U septembru 2014. Yves Saint Laurent izbacuje Black Opium, novi miris najavljen kao rock’n’roll interpretacija klasika koja treba da istakne mračnu, misteriozniju stranu YSL brenda. Kompoziciju su kreirale parfimerke Nathalie Lorson i Marie Salamagne, u suradnji sa Olivier Cresp i Honorine Blanc. Mirisom dominira nota kafe, prisutna u velikim količinama. Miris sadrži akorde ružičastog bibera, cvijeta narandže, jasmina, vanilije, pačulija, kedra i kafe.


Ako neki parfem ili tester nije postavljen vi slobodno pitajte.  
U najkracem roku odgovaramo.
Licno preuzimanje u Zrenjaninu.
Moze slanje i brzom postom.
Parfemi su isti kao na slikama u istim bocama.

ID Oglasa: #139703581
Informacije
Parfemi AAA klase su u originalnom fabričkom pakovanju, intezivnog mirisa koji se zadržava na koži, a na odeći i po nekoliko dana.

Saljemo AKSOM, cena postarine je 350din.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.