slika
1 od 1

Lepak za Lace Front perike

1.500 din

Aleksandrovac
Kao novo - nekorišćeno
44
3
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Violeta Andjelkovic
Član od 28.06.2023.
Svi oglasi
 Lepak za Lace Front perike 38ml
Karakteristike:
1. Naš lepak je specijalno formulisan za upotrebu kao lepak osetljiv na pritisak i lepak za vezivanje sistema zamene kose za kožu i skalp.
2. Naš lepak je bezbedan za upotrebu i na sistemima za zamenu kose od polietilena i čipke i stvara nevidljivu vezu nakon nanošenja. Ovo nevidljivo spajanje pomaže da sakrijete liniju kose i stvara prirodan izgled vaše perike ili toupea i za muškarce i za žene.
3. Naš lepak je specijalno formulisan za one sa masnom kožom i vlasištem, jakim znojenjem i onima u klimama sa visokom vlagom i vlažnošću. Naša formula takođe ima višu tačku topljenja od drugih poliuretanskih i čipkastih lepkova za periku i tupee, što vam omogućava da se opustite da vaša kosa ostane na mestu.
4. Bezbrižnost kada nosite periku ili toupee dolazi kada možete da provedete dan bez brige da će vam se kosa pomerati ili otpadati od prirodnih ulja ili vlage kože. Naš lepak za lepljenje je vodootporan i otporan na ulje kako bi osigurao da vaša kosa izgleda što prirodnije!
5. Naš lepak je dizajniran za one sa osetljivom kožom i skalpom, jer naša formula ne sadrži gadne hemikalije, lateks i toksične sastojke.
Sastojci: ugljovodonici, organska sredstva za vlaženje, citrusna ulja
ID Oglasa: #162969416
Informacije

Slanje robe brzom postom 

Isporuka od 1-3 radna dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.