slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

- Ogledalo za šminkanje sa Uveličanjem od 1/20x

2.300 din

Kragujevac
8
0
pre 12 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Emporium Felix
Član od 11.12.2018.
kp izlog
KONTKAT: 065 227 56 32

 

20X Ogledala sa Uveličanjem Jedna strana je obično ravno ogledalo za svakodnevnu upotrebu, dok druga strana nudi snažno uveličanje od 10x. Sa ovim ogledalom sa uveličanjem, možete uvećati detalje na licu, čineći zadatke poput stavljanja kontaktnih sočiva lakim. Iskusite udobnost i svestranost sa Facegra ogledalom.

SVETLO OSVETLJENO ŠMINKERSKO OGLEDALO Nadogradili smo osvetljenje sa 48 na 64 LED sijalice i povećali snagu sa 3W na 5W. Sa unapređenim Facegra šminkerskim ogledalom, možete očekivati poboljšano i svetlije korisničko iskustvo.

KOMPAKTNO &PRENOSIVO Ovo šminkersko ogledalo ima preklopni dizajn, tako da ga možete lako preklopiti i staviti u svoj ranac, kako biste ga praktično poneli sa sobom kada putujete.

Podesiva postolja Ovo ogledalo za šminkanje ima fleksibilnu rotirajuću bazu koja vam omogućava da je podesite pod različitim uglom. Može stajati na stolu, biti okačeno na zidu ili držano u ruci. Unapredili smo bazu kako bismo povećali stabilnost kada se postavi na sto.

Bonus 1 pinceta: sa tankom i svestranom metalnom pincetom! Unapredite svoj izgled sa preciznošću i stilom, bilo da oblikujete obrve, stavljate veštačke trepavice ili obavljate neki drugi pažljivi zadatak.

Baterija od 2000mAh: sa ugrađenom baterijom od 2000mAh, ogledalo omogućava kontinuiranu upotrebu do 3 sata na punom punjenju. Praktično punjenje putem USB-C porta sa punjačima, power bankovima ili auto punjačima.

MODERNI DIZAJN 2-strano Facegra ogledalo je impresivan dodatak svakoj sobi. Njegova moderna estetika i pažnja na detalje čine ga stilskim dodatkom koji ističe vaš lični stil.

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.
ID Oglasa: #164278357
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ako nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.