slika
slika
slika
slika
1 od 4

RIMMEL Dark Brow olovke za smikanje-NOVO-13 kom za datu cenu

2.490 din

Novi Sad
11
0
pre 14 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Safe Shop Novi Sad
Član od 05.02.2022.
Svi oglasi
 Odličan proizvod po maksimalno povoljnoj ceni. Proizvod je uvezen iz Nemačke i predstavlja pravu stvar baš za Vas, plaćanje je moguće izvršiti lično, putem žiro računa ili pouzećem, prilikom preuzimanja putem Post expressa. Za sve informacije slobodno pozovite na kontakt telefon 064\420-1395, pošaljite poruku na sajtu, SMS poruku ili putem vibera. Srećnu kupovinu Vam želim!        


Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima. Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

Podigni obrvu vau! Profesionalna olovka za obrve Rimmel Brov This Vai je kultni alat za obrve: olovka za obrve sa ugrađenom četkom. Prvo upotrebite četkicu da ukrotite i postavite obrve na svoje mesto. Zatim popunite i oblikujte svoje lukove koristeći Rimmel olovku za obrve otpornu na dugotrajno mrljanje. Za najprirodniji izgled obrva, najbolje je koristiti kratke poteze - pomeranjem nagore možete stvoriti izgled sitnih dlačica obrva. Tada su vaši lukovi na tački sa idealnom nijansom obrva! Sa 6 nijansi, sada postoji fantastična boja za gotovo svaku obrvu

K1
ID Oglasa: #161080058
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.